Vernisaj foto „Povestiri de Bucuresti ale Tinerilor Urbani de altadata” / 3 noiembrie 2010

1

Apa Nova București și Primăria Municipiului București în parteneriat cu Centrul de Informare ONU pentru România vă invită la vernisajul expoziţiei de fotografii: «Povestiri de București ale Tinerilor Urbani de altădată » :

Miercuri, 3 noiembrie, ora 11 :00

Centrul de Informare ONU pentru Romania
Bulevardul Primăverii nr 48A, sector 1

In prezența proprietarilor colecțiilor de fotografii.

Apa Nova București și Primăria Muncipiului București în parteneriat cu Centrul de Informare ONU pentru România au dedicat luna octombrie persoanelor vârstnice cu ocazia Zilei Internaționale a acestei categorii de vârstă, sărbătorite la 1 octombrie.

În această lună ne-am amintit de Bucureștiul tinerilor urbani de altădată și am strâns fotografiile personale ale părinților și bunicilor pentru Expoziția Tinerilor Urbani de Altădată ce va fi inaugurată la Centrul de Informare ONU pentru România și expusă la Muzeul Municipiului București, Palatul Șuțu (Adresa: B-dul I.C. Brătianu nr.2, sector 3, Bucureşti) din data de 3 noiembrie.

Povestiri de Bucureşti ale Tinerilor Urbani de Altădată

Prin anii ’50-’60 studenţii se plimbau după cursuri sau la sfârşitul săptămânii pe bulevardul de lângă Cişmigiu. 6.03 sau 6 Martie este vechea denumire a actualului Bulevard Regina Elisabeta. „Calea Victoriei era pentru elite, 6 Martie era al studenţilor” spune doamna Alexandrina Udroiu în timpul unei discuţii care reconstituie traseul său urban în Capitala României pe baza unor fotografii de colecţie din trecut. Dânsa este una dintre „tinerii urbani de altădată” ce au stat de vorbă cu tineri urbani de astăzi despre cum era Bucureştiul acum zeci de ani.

S-au strâns câteva poveşti frumoase despre Bucureşti, iar iniţiatorii campaniei „Povestiri de Bucureşti ale Tinerilor Urbani de Altădată” – Apa Nova Bucureşti, Primăria Capitalei şi Centrul pentru Informare ONU pentru România – invită bucureştenii de toate vârstele să descopere fotografiile de pe străzile Bucureştiului de altădată în expozitia care le reuneşte începând cu 3 noiembrie.

Acest eveniment se înscrie în campania aniversară Apa Nova București la împlinirea a 10 ani de activitate în Capitală și intitulată « Tu faci Bucureștiul ! », dedicată bucureștenilor, pentru un oraș mai prietenos și mai civilizat.
Pe parcursul anului 2010, campania « Tu faci Bucureștiul ! » cuprinde o serie de acțiuni lunare menite să marcheze aniversarea unei companii legată în mod organic de existența orașului și își propune să le reamintească bucureștenilor de relația specială pe care aceștia o împart cu orașul.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.