Verde la biciclete in metrou si in timpul saptamanii!

0

Metrorex  permite accesul bicicletelor la metrou si in timpul saptamanii, a anuntat directorul Metrorex, potrivit green-report.ro

Bucurestenii isi vor putea transporta bicicletele si  in timpul saptamanii cu metroul. Accesul este permis incepand cu ora 21:00 si numai in primul vagon.

Mai multe detalii aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează