Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Veranda Mall este primul mall care pune la dispoziția DSP București un spațiu de lucru. “Ne dorim să fim alături de personalul din linia întâi”

0

Centrul comercial din sectorul 2 al Capitalei vine în sprijinul autorităților pentru combaterea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-COV-2. Noul punct de lucru Direcției de Sănătate Publică București va deveni funcțional începând cu data de 12 aprilie.

Veranda Mall va pune la dispoziția DSP București, pentru o durată de trei luni, un spațiu de aproximativ 500 m2 în care își vor desfășura activitatea până la 120 de persoane, în intervalul orar 8.00 – 22:00.

Spațiul va fi folosit pentru amenajarea unui call center pentru voluntarii DSP, dar și pentru realizarea anchetelor epidemiologice și emiterea deciziilor de instituire a măsurii de carantinare.

Scopul Veranda Mall a fost și va fi întotdeauna de a sprijini cât mai mult comunitatea din care face parte. Acum, mai mult ca oricând, ne dorim să fim alături de personalul din linia întâi, prin oferirea unui spațiu de lucru cât mai bun pentru personalul DSP. Solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult în această perioadă”, a declarat Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Centrul comercial a fost implicat în mai multe acțiuni umanitare pentru sprijinul comunității încă de la startul pandemiei. În martie anul trecut, Veranda Mall a colaborat cu Geeks for Democracy, iar rezultatul a fost inițiativa Cumpărături la Ușa Ta. Astfel, persoanele în vârstă sau nedeplasabile au beneficiat de pachete alimentare de strictă necesitate pentru a putea rămâne acasă, în siguranță.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.