Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vendetta, nocturna de vara si spada / 13 septembrie

0

VENDETTA, nocturna de vară și spadă, acostează pe 13 septembrie, la 21.00, la J’ai Bistrot.

Dacă vrei să fii parte din echipajul incubator107 și ești gata să răzbuni vara alături de noi, hai să visăm împreună la rătăciri prin mări și oceane, cu vânători de comori și noi explorări. Răspunde degrabă invitației printr-un mail la noi@incubator107.com. Costumează-te în marinar sau pirat, adu merinde pentru călătoria nocturnă și la debarcare, lasă-ne 20 de galbeni din comoara ta secretă.

WEB desfasurator-01

Redutabili pirați ori neînfricați marinari, ne îmbarcăm în corabia incubator107 ca să depănăm amintirile de peste vară și să lansăm noile ateliere. Lăsați-vă imortalizați de Fotosfera și cuceriți de sirene, căci dintr-odată ne aventurăm într-o călătorie inspirată de Iubirea de sine, descoperind frânturi din noi în spirit de Joc și teatru vioi. Căutăm înțelegere cu cei mai temuți prădători, pentru că Empatia se aplică oricăruia dintre noi. Ne echilibrăm corabia, căci prin Feng Shui reușim să calmăm și marea. Cu un strop de rom și mult umor ne dăm în bărci cu un spectacol de Street Dance cu Sonic Empire. Ne ascuțim Creativitatea și inventăm Povești de bine fără niciun pic rușine. Și când se încinge atmosfera, ne punem colacul de salvare și ne avântăm într-un Concurs conceput în stil clasic marinăresc.

Hai cu noi sâmbătă seara ca să răzbunăm vara!

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.