Vechiul Bucuresti in imagini (un nou website)

0

A fost lansat noul site „Vechiul Bucuresti in imagini”, cea mai mare arhiva web de imagini din Bucurestiul de altadata, structurata pe categorii tematice. (Craiova, 05 Octombrie 2009)

hdrpicÎn cadrul proiectului „Imagini vechi din România”, editura Infarom a lansat noul site ‘Vechiul Bucureşti în imagini’, o arhiva web continand sute de imagini din vechiul Bucuresti, grupate in galerii tematice: Subiecte citadine, Familia regală, Tradiţii populare, Moda veche, Reclame vechi.

Iubitorii timpurilor trecute pot zăbovi la adresa http://bucuresti.infarom.ro pentru a-şi delecta ochiul şi spiritul cu imagini din vechiul Bucureşti. Site-ul face parte dintr-un proiect mai larg, care va continua cu realizarea de arhive web cu imagini vechi din celelalte oraşe mari ale României.

Redăm în continuare câteva informaţii despre acest proiect chiar de pe site-ul http://bucuresti.infarom.ro

„Acest site este gestionat de editura INFAROM, departamentul Imagini Vechi. Editura INFAROM este o editură tehnică şi ştiinţifică românească cu distribuţie internaţională, publicând titluri în limbile română, engleză şi spaniolă. Proiectul Imagini Vechi a fost iniţiat în 2007 şi s-a bucurat de un real succes în rândul audienţei noastre. Arhiva noastră de imagini vechi este în continuă dezvoltare, zilnic fiind achizitionate imagini şi informaţii despre acestea.

Site-ul principal al departamentului Imagini Vechi: http://imagini-vechi.infarom.ro

Aşteptăm cu interes propuneri de colaborare din partea persoanelor fizice şi juridice, în domeniul specific acestui site. Suntem interesaţi îndeosebi de:
• completarea arhivei de imagini digitale cu imagini din orice oraş al României;
• participarea la proiectele publicistice privind albume şi cărţi tipărite;
• distribuirea produselor noastre în magazine specializate (anticariate, magazine de suveniruri, librarii, galerii de artă, etc.), în diverse formule de colaborare.”

George Fota
http://bucuresti.infarom.ro

Editura Infarom
Craiova, Str. Bibescu 88
www.infarom.ro
www.infarom.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează