Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vechiul Bucuresti in imagini (un nou website)

0

A fost lansat noul site „Vechiul Bucuresti in imagini”, cea mai mare arhiva web de imagini din Bucurestiul de altadata, structurata pe categorii tematice. (Craiova, 05 Octombrie 2009)

hdrpicÎn cadrul proiectului „Imagini vechi din România”, editura Infarom a lansat noul site ‘Vechiul Bucureşti în imagini’, o arhiva web continand sute de imagini din vechiul Bucuresti, grupate in galerii tematice: Subiecte citadine, Familia regală, Tradiţii populare, Moda veche, Reclame vechi.

Iubitorii timpurilor trecute pot zăbovi la adresa http://bucuresti.infarom.ro pentru a-şi delecta ochiul şi spiritul cu imagini din vechiul Bucureşti. Site-ul face parte dintr-un proiect mai larg, care va continua cu realizarea de arhive web cu imagini vechi din celelalte oraşe mari ale României.

Redăm în continuare câteva informaţii despre acest proiect chiar de pe site-ul http://bucuresti.infarom.ro

„Acest site este gestionat de editura INFAROM, departamentul Imagini Vechi. Editura INFAROM este o editură tehnică şi ştiinţifică românească cu distribuţie internaţională, publicând titluri în limbile română, engleză şi spaniolă. Proiectul Imagini Vechi a fost iniţiat în 2007 şi s-a bucurat de un real succes în rândul audienţei noastre. Arhiva noastră de imagini vechi este în continuă dezvoltare, zilnic fiind achizitionate imagini şi informaţii despre acestea.

Site-ul principal al departamentului Imagini Vechi: http://imagini-vechi.infarom.ro

Aşteptăm cu interes propuneri de colaborare din partea persoanelor fizice şi juridice, în domeniul specific acestui site. Suntem interesaţi îndeosebi de:
• completarea arhivei de imagini digitale cu imagini din orice oraş al României;
• participarea la proiectele publicistice privind albume şi cărţi tipărite;
• distribuirea produselor noastre în magazine specializate (anticariate, magazine de suveniruri, librarii, galerii de artă, etc.), în diverse formule de colaborare.”

George Fota
http://bucuresti.infarom.ro

Editura Infarom
Craiova, Str. Bibescu 88
www.infarom.ro
www.infarom.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.