Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vânătoarea de Cadouri

0

Pe 10 Decembrie , Asociatia Cultour în colaborare cu Cercetașii RomânieiCentrul Local Alb Bucuresti, au organizat ultimul eveniment de anul acesta – Vânătoare de cadouri – pentru 30 de copii din cadrul Asociației Ana și Copii și din cadrul Școlii din Tâncăbești.

decembrie

A fost o zi minunată, plină de emoții pozitive, toate pornite de la o mică idee care a adus un mare impact, atât pentru noi, ca organizatori, cât și pentru copiii din medii defavorizate care au participat.

Ne-am dorit ca la final de an sa facem ceva care să aducă o rază de lumină, zâmbete și bucurie în ajun de sărbători pe chipurile acestor copilași. Iar pentru noi, asta e bucurie care generează bucurie și n-avem nevoie de o recompensă mai mare.

Copiii au fost împărțiți în 7 patrule ce au pornit în marea aventură trecând prin 7 checkpoint-uri. Fiecare patrulă a descifrat câte un mesaj codificat lăsat de Moș Nicolae, iar în final au putut prezenta cele 7 mesaje descoperind împreuna cele 7 elemente ale metodei SCOUT și deblocând comoara.

Prin joc și diverse activități, copii au învățat cum să lucreze împreună, cum să colaboreze cât mai eficient și să clădească o echipă unită, au deprins noi abilități folositoare în viitor și au putut să dea frâu liber imaginației și creativității.

Mulțumim tuturor celor implicați care au făcut ca acest eveniment să aibă loc: Centrul Local Alb pentru energie, entuziasm și dedicare; Partenerilor noștri care ne-au ajutat să umplem comoara cu o grămadă de bunătăți; Muzeului Satului pentru găzduire și condițiile deosebite în care s-au desfășurat activitățile.

E greu să descriem bucuria și zâmbetele de pe fața copilașilor, dar vă putem promite că orice minut de pregătire pentru acest eveniment a meritat din plin. Așa știi că faci ceva ce contează cu adevărat, când la finalul activității ai inima plină de emoție și fericire și pleci acasă cu un zâmbet mare pe față și în suflet!

În 2017 vă așteptăm cu drag la evenimentele pe care le vom organiza.

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre urmăriți-ne pe:

WEBSITE / FACEBOOK

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.