Vama, Robin & The Backstabbers si Irina Rimes in “About us”, un concert cum n-ai mai vazut in Romania

0

Ce au in comun  Vama, Robin & The Backstabbers si Irina Rimes? Autenticitatea si sinceritatea pieselor lor.

Ce ii aduce pe aceeasi scena pe Vama, Robin & The Backstabbers si pe Irina Rimes? Dragostea si respectul pentru public.

 

Cand ii poti vedea pe Vama, Robin & The Backstabbers si pe Irina Rimes pentru prima data impreuna? 21 septembrie, Arenele Romane.

Toamna aceasta incepe cu unul dintre cele mai spectaculoase concerte: Vama, Robin & The Backstabbers si pe Irina Rimes pe aceeasi scena, cantandu-si piesele cu sinceritate si multa emotie.

Unii dintre cei mai autentici artisti din Romania, mai preocupati de a-si transmite emotiile publicului decat de un succes imediat de casa, Vama, Robin & The Backstabbers si pe Irina Rimes spun pe 21 septembrie la Arenele Romane o poveste despre ei si relatia lor cu publicul.

Va fi un concert in care fiecare dintre cele trei nume din line-up va vorbi despre intimidate, dragoste, curaj, despre a fi tu insuti si a nu respecta normele societatii.

“About us” e despre spectator, dar si despre artiști.

“About us” e despre intimitate, despre a te simti bine in pielea ta, despre confortul pe care-l gasesti in muzica. E despre o lume cool, smart, a oamenilor pe care-i recunosti dintr-o privire ca seamana cu tine.

“About us” este organizat de Sublime România și promovat de Radio Guerrilla; biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone și, online, pe iabilet.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.