Vali Umbra isi canta primul album impreuna cu invitatii sai – Bean, AFO si Infinitu’ la Guerrilive Radio Session

0

 

 

Vali Umbra, unul dintre membrii familiei Subcarpati, vine luni, 2 iunie, la Guerrilive Radio Session, ca sa ne cante noul album OBSERVATORUL BABA NOVAC – impreuna cu 3 invitati de marca – Bean MC, AFO si Infinitu’.

Observatorul Baba Novac indrazneste sa sparga tiparele specifice anului 2014 si sa aduca ceva nou atat ca lirica, cat si ca productie.

“Albumul este o cronica hip hop a ultimilor 4 ani din viata mea: 4 ani de microfoane, studio-uri, calatorii, concerte si amintiri” – Vali Umbra

afis vali umbra

Mai multe detalii despre album si vorbe despre si cu Vali Umbra si invitatii sai, lunea ce va fi sa vie, de la 6 seara, la Guerrilive (Radio Guerrilla). Maestru’ de ceremonii – Bogdan Serban

 

Despre Guerrilive

Emisiunea  Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban are loc in fiece luni, de la 6 seara, la Radio Guerrilla (audio –www.eliberadio.ro și video – www.fb.com/radioguerrilla)

Despre Bogdan Serban

Introspect, articulat, decibeli, dictie, entuziast, trupa, playlist, reactiune, transparent, revoltat, cultura, improvizatie, insolent, hedonist, tumultos, vocal, jingle, independent, blank, blasfemic, concupiscent, agasant, progresist, bucla, firesc, scrupulos, recalcitrant, obscurantist, prodig, … restul e radio.

Despre Radio Guerrilla

Mintile deschise deschid minti. Mintile deschise deschid minti, care deschid minti, care deschid minti, care deschid minti. Radio Guerrilla deschide minti din 2004.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează