Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

”Valentine’s Jazzy” la Stagiunea de jazz de la Teatrul Act

0

La Teatrul Act, virtuozitatea improvizării e predilectă în jazz. Dintr-o aventură gândită între prieteni, „Stagiunea de jazz” de aici, organizată, la inițiativa bateristului Vlad Popescu, de Radio România Cultural și Orchestrele și Corurile Radio, a devenit  un eveniment model al ambianței de calitate ce promovează diversitatea generoasă a jazzului.

            Primul concert din 2015 al stagiunii de la Teatrul Act, va avea loc miercuri, 11 februarie, de la ora 19,00, în spațiul deja familiar improvizației continue de pe Calea Victoriei nr.126.

sj 11 FEBRUARIE  2015

Multă muzică bună și, mai ales live, cu o chitară, un contrabas și o baterie într-un ”jazz live session” deosebit.

Doi dintre membrii permanenți ai stagiunii, Vlad Popescu – baterie și Adrian Mircea Flautistu – contrabas, îl invită  pe chitaristul Alex Man pentru o seară ”You and the night and the music”. Este un standard scris de Arthur Schwart, ales intenționat de protagoniști pentru a anticipa ziua îndrăgostiților  din 14 februarie. O seară ”Valentine’s Jazzy”  cu sensibilitate nuanțată și eclectică, ce face să amintească publicului unele dintre cele mai frumoase ”love – themes” ale muzicii de gen.

Multe dintre poveștile despre iubire s-au scris pe muzică de jazz, altele au fost transpuse în versiuni celebre, cu ecouri puternice în timp. De la Cole Porter la Richard Rodgers, de la Jerome Kern la Victor Young, de la Eden Ahbez la Bronislaw Kaper, leitmotivul iubirii e în continuă evoluţie în abordarea muzicală a serii, nu rămâne pe loc şi nici nu riscă  să cadă în sentimentalism nostalgic.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.