Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vă invităm la nocturna aniversară AVÂNT, 4 ani pe pământ

0

A fost odată ca niciodată un loc cu super ateliere și cu super eroi. Și se numea incubator107. Și când s-au împlinit 4 ani pe pământ incubatoricesc, s-a zvonit o super celebrare: pe 4 aprilie, AVÂNT, de la ora 21@ Connect Hub Dacia 99.

WEB avant-01

Onorați-vă din timp invitația la noi@incubator.com, aduceți super alimente și nu uitați să îmblânziți 25 lei. Veniți cu mantia preferată, căci toată distracția va începe la Cutia cu poze în colțul fotografic. Dacă nu descoperim cum e cu tinerețea fără bătrânețe și viața fără de moarte, cel puțin descoperim cum să câștigi bani din pasiunea ta. De îndată ce aflăm că zmeii au furat soarele și luna de pe cer, noi le redăm aidoma în pictura pe apă.

Venim cu  super concepte de design interior  și fiecare dintre noi își descoperă super puterea ascunsă la fitness mental și emoțional prin actorie. Cei mai iscusiți meșteri și ucenici de pe pământ vor fi premiați cu jumătate din împărăție, pe acordurile tradiționalului La mulți ani. Ne dăm de trei ori peste cap și ne metamorfozăm în calul năzdrăvan la teatrul de improvizație, urmând să aflăm super idei legate de marketing pentru start-up-uri. Trecem toate probele de foc într-un concurs epic și ne descoperim harurile supranaturale cântând la tobe africane. Cu dor de Codrul Verde, pornim într-un pelerinaj spre mansardă, dar numai după o dănțuială maximă. Îl întrebăm pe Setilă tot ceea ce am vrut să știm despre vin și începem să parcurgem drumul inițiatic la mindfulness. Ne aventurăm spre celălalt tărâm într-o meditație cu boluri tibetane unde vom avea parte de un concert fulminat Late Summer. Super petrecerea se încheie dis-de-dimineață cu cafea la oală și cu masa plină cu fel de fel de bucate.

Încălecai p-o șa și vă spusei dumneavoastră așa: haideți să ne luăm AVÂNT, sâmbătă, pe 4 aprilie, de la ora 21@ Connect Hub Dacia 99.

WEB desfasurator 2-01

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.