Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Va invitam la evenimentele marca „Actionam Responsabil!”

0

Reteaua „Actionam Responsabil!”pregateste in urmatoarea perioada  o serie de evenimente  de awarness si cursuri dedicate membrilor sai, cat si tuturor reprezentantilor companiilor, organizatiilor nonguvernamentale sau partenerilor sociali, interesati de subiectul responsabilitatii sociaile.

reteaua sociala actionam responsabil

Evenimente de awarness si networking

Evenimentele de awarness si networking se vor desfasura sub forma unei dezbateri de tip panel, scopul acestora de a oferi o perspectiva avizata din partea unor specialisti din domeniul responsabilitatii sociale (reprezentanti ai companiilor, sectorului public, societatii civile sau mediului academic) despre subiecte de actualitate.

Initiem seria de evenimente, cu urmatoarele:

CONFERINTA „Companii de impact. Beneficiile implicarii angajatilor in CSR”  organizata de Centrul regional Nord-Vest in parteneriat cu JCI Cluj in data de 22 mai 2014. Conferinta, care va avea loc in mansarda localului Napoca 15 incepand cu ora 18.00, are ca scop furnizarea de informatii concrete despre importanta si dimensiunea responsabilitatii sociale corporatiste in Romania. Speakeri invitati: Rodica LUPU (Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa), Felméri ERZSÉBET (MOL Romania), Tania RUCAREANU (Genpact). Detalii despre eveniment si inscrieri, aici.

WORKSHOP-UL „Responsabilitatea sociala ca model de afaceri” organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa la Bucuresti, in data de 5 iunie 2014. Evenimentul are ca obiectiv promovarea principiilor responsabilitatii sociale in randul companiilor din Romania si intelegerea rolului principalelor functii de business si a departamentelor suport in dezvoltarea unor afaceri sustenabile. In cadrul workshopului va fi abordata Integrarea principiilor responsabilitatii sociale la nivel de organizatie si se va desfasura o sesiune de networking. Detalii despre eveniment si inscrieri, aici.

Cursuri cu acreditare

Corpul Profesionistilor in Responsabilitate Sociala organizeaza periodic cursuri de formare pentru Manageri de Responsabilitate Sociala acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

CURS OPEN IN IASI: Manager de Responsabilitate Sociala (23-25 mai si 30-31 mai 2014). Definirea rolului pe care un manager de responsabilitate sociala ar trebui sa il aiba si formarea profesionala in acest domeniu reprezinta aspecte cheie pentru stimularea implicarii sociale a organizatiilor si promovarea initiativelor de responsabilitate sociala. In acest sens, cursul contribuie semnificativ la dezvoltarea unei abordari integrate a principiilor responsabilitatii sociale in strategia fiecarei organizatii. Cursul se adreseaza atat celor care au experienta de lucru in domeniu, oferind o perspectiva structurata si instrumente de lucru utile in activitatea de zi cu zi, precum si celor interesati sa inteleaga domeniul si conceptele cu care opereaza in intreaga lor complexitate. Detalii despre curs si inscrieri, aici.

Banner_v2

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.