Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

V for Vintage | Lucky 13 | 8 – 9 Noiembrie (11:00 — 20:00)

0

Cine?
Norocoși și norocoase / Superstițioase și mistici / Curajoși și fermecătoare

Când?
În acest weekend vă așteptăm la cel mai mare târg de design românesc și cultură vintage

Unde?
La gotica, magica și spectaculoasa Casa Universitarilor (Strada Dionisie Lupu 46)

Cu tine!
Intră în lumea creată de simboluri, superstiții și farmec pe care faimosul număr 13 ne-a inspirat să o construim la ediția care îi poartă numele — și semnificația: V for Vintage 13 — Lucky 13!

Ce găsești la târg?
O selecție minuțioasă de vintage autentic, designeri cu colecții tematice, piese cu mesaj, bijuterii simbol, o zonă specială pentru un foto session de senzație cu pisici negre, atmosferă vrajită cu muzică bună și bio & home-made food te așteaptă în saloanele elegante din Casa Universitarilor.

vforvintage_invitation-6

Invitați de seamă
Murmur / Mândra Chic / Lia Aram cu colecțiile capsulă construite pe structura magică a superstițiilor se află în exclusivitate la V for Vintage — Lucky 13.

Tombola V for Vintage, una din tradițiile târgului, pregătește zeci de premii pentru toți vizitatorii.

V for Vintage 13 se dă peste cap și devine o expresie a șansei, o inspirație pentru căutătorii de vintage și pentru invitați să intre în atmosfera sofisticată.

Jură pe roșu și poartă un detaliu (sau un total look, de ce nu?) roșu care să te apere de vrăji, lasă prejudecățile deoparte și bucură-te de un shopping fermecat de weekend!


#VforVintage #Lucky13
vforvintage.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.