Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

V FOR VINTAGE DESCHIDE PORȚILE EDIȚIEI CU NUMĂRUL #15 /31 octombrie – 1 noiembrie la MNAC Sala Dalles

0

#contemporan #bestdesigners #futuretrends #innovation #vision #virtual #vanity #value #vintage #virtue. Acestea sunt cuvintele cheie ale ediției V for Vintage cu numărul #15 ce anunță deschiderea oficială in weekend-ul 31 octombrie – 1 noiembrie la MNAC Sala Dalles, (Bulevardul Nicolae Balcescu nr 18)

Așa că deschide-ți calendarul și setează-ți nu unu, nu două, ci trei remindere. Pentru că de aceasta dată ne-am propus să aducem împreună cei mai creativi designeri din scena locală și invitați internaționali, adica adevărați pasionați de design și cultură vintage în toate formele și adaptările acesteia: de la oldschool la interpretări autentice.

V for V

Nu trebuie să te oprești în drum pentru o cafea, nu trebuie să iti anunți cea mai bună prietenă, când ai într-un singur loc acces la cele mai noi tendițe în materie de design, tot ce îți dorești să faci este să îți dai check-in în timp ce îți bei cafeaua și admiri liniile fine și minimaliste ale spațiului ce te înconjoară.

V for Vintage este comunitatea oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan. Este principala umbrelă online și offline ce facilitează drumul designerului către publicului lui și drumul publicului către designer.

Ce ți-am pregătit? #alldaydesignday

Pentru ediția cu numărul #15 conectăm și intersectăm peste 100 artiști din domenii creative conexe: design vestimentar, bijuterie, accesorii și obiect.

Timp de două zile te așteptăm la MNAC Sala Dalles pentru o ediție specială:

  • Designerii locali își dau întâlnire cu cei internaționali: București, Cluj, Timișoara, Paris, Sofia, Atena, Tokyo – sunt orașele designerilor care se pregătesc să vină pe 31 octombrie – 1 noiembrie în spațiul expozițional de la Sala Dalles
  • Pasionații de artă decorativă dau viață salii MNAC Dalles cu obiecte special create pentru această ediție într-un experiment colaborativ cu designerii invitați: cei mai talentați artiști se pregătesc să asorteze atent fiecare detaliu.
  • Lounge dedicat: aici pregătim cu atenție cafea proaspată și bunatati pentru ca tu să iei o mica pauză de relaxare și networking.
  • Invitați speciali: anul acesta este prima ediție în care construim în cadrul târgului un spațiu dedicat studenților și absolvenților din cadrul Universităților si Facultatilor de Arte și Design.

Cum ne-am pregătit? #weareREADY

Mereu conectați la cele mai noi trenduri, suntem platforma care selectează cu ajutorul unui juriu specializat cele mai creative spirite.

Fiecare designer este atent selecționat: potențial, simț artistic, inovație, viziune. Designerii vestimentari care depășesc proba de creație a juriului – realizarea unei colecții capsulă special dezvoltată pentru V for Vintage – au șansa de a participa în cadrul expoziției.

Colecțiile prezentate la V for Vintage sunt în constantă transformare și reinventare a designului datorită provocării tematicii si a juriului.

Noul format V for Vintage este de fapt o metaformoză: mereu în dezvoltare, în transformare, în schimbare, în intoarcere, în revenire la un caracter inspirat din ultimele trenduri, însă fără să uităm adevăratele valori de la care am plecat: cultura vintage.

  • #VforVINTAGE – Old Hollywood Glamour.
  • #VforVIRTUAL – Era virtualului și efectul acesteia în moda actúală.
  • #VforVANITY – Luxul și opulența încorporate în piese vestimentare.
  • #VforVALUE – Valorile tradiționale și reinterpretarea lor.
  • #VforVISION – Neconvenționalitatea, cea mai buna unealtă a vizionarului.
  • #VforVIRTUE – „Binele” văzut prin prisma celor pasionați de moda și reinterpretat la nivel vestimentar.

Urmărește atent hașhtagurile designerilor și astfel le vei descoperi adevărata personalitate.

Ce trebuie să ții minte? #IwannaBEatVforV

31 octombrie – 1 noiembrie: sâmbătă și duminică, 2 zile dedicate designului romanesc și culturii vintage.

@ MNAC Sala Dalles: Piața Universității, Bd. N. Bălcescu nr.18.

Program: 11.00 – 20.00.

Preț bilet intrare: 10 lei.

V for Vintage – este platforma care a expus si lansat de-a lungul timpului designeri romani. În cele 14 ediții pe care le-a organizat din 2008 și până in prezent, au propus, selectat și expus atât tinere spirite creative aflate la inceput de drum cât și designeri consacrați care se bucură de recunoaștere și notorietate.

Este umbrela online și offline a designerilor vestimentari, de bijuterie si accesorii. V for Vintage facilitează drumul designerilor către această industrie dinamica si le oferă șansă să se remarce și să facă parte din cea mai importanta comunitate dedicată designului romanesc.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.