Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

V FOR VINTAGE #16 – DESIGN ROMANESC CONTEMPORAN SI CULTURA VINTAGE

0

Cea mai mare comunitate de pasionati de design și-a dat intalnire weekendul trecut, pe 9 și 10 aprilie la Casa Universitarilor. V for Vintage #16 a adus anii 70’ înapoi: libertatea de expresie, energia petrecerilor, mixurile îndrăznețe și atenția pentru detalii.

atmosfera la V for Vintage 16
Am descoperit piese vestimentare, accesorii unicat și obiecte de artă decorativă produse local #designedwithpassion si pe cei mai creativi designeri i-am premiat:
• Brand-ul Undress al designerului Madalina Batalu a fost ales de Beau Monde Romania pentru un material in numarul urmator al revistei.
• AFMF a fost premiat atat de Marie Claire Romania cat si de echipa Creative Class si va beneficia de aparitii in print si sustinerea in promovarea brand-ului.

Atmosfera o descriem in 3 cuvinte: #love&freedom #backto70s #contemporaryvibe:

Creativitatea a fost #skyhigh. Facultăților de Arte și Design din București și Timișoara am construit un spațiu plin de culori sălbatice, patternuri disco-glam și instalații inovatoare.
Zona de lounge powered by FROG. Orezul cu curry-ul si mango a mers perfect cu punch-ul de fructe. Disco beat-urile le-am mixat cu bere sau vin iar prajiturile le-am servit pe pufi in gradina.
Prietenii de a Pegas ne-au adus noile modele de biciclete si role cu care ne-am jucat intregul weekend in gradina Casei Universitarilor.

Va multumim ca sustineti #designulromanesc si #culturavintage. Ne reintalnim la toamna 

V for Vintage – este platforma care a expus de-a lungul timpului cei mai mari designeri locali. În cele 15 ediții pe care le-a organizat din 2008 și până acum, au propus, selectat și expus atât tinere spirite creative aflate la inceput de drum cât și designeri consacrați care se bucură de recunoaștere internaționala și notorietate.

Este umbrela online și offline a designerilor vestimentari, de bijuterie, accesorii și obiect. V for Vintage facilitează drumul designerilor către această industrie dinamică. Le oferă șansă să se remarce și să facă parte din cea mai mare comunitate dedicată designului contemporan din România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.