V for Vintage 11 / Vacanta la Roma / Sala Dalles / 23 & 24 noiembrie

0

 

V for Vintage, cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc, are loc in weekendul 23-24 noiembrie 2013 la Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18).

Editia a 11-a a targului V for Vintage se inspira din filmul Roman Holiday (1953) si personajele interpretate de Audrey Hepburn si Gregory Peck.O editie de poveste, in care La Bella Vitacapata intensitate.

Organizat de doua ori pe an, V for Vintage aduce impreuna o suta de expozanti in urmatoarele sectiuni: Vintage Autentic,  Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, Invitati speciali V for Vintage, zona Molecule F & Friends.

La Vita e Bellaimbraca ritmul de Vacanta la Roma si ii inspira pefiecare din expozantii prezenti sa creeze si sa pregateasca o colectie dedicata, piese unice de gasit doar in cadrul celor doua zile de targ.

Spatiul are noi dimensiuni si  imbogateste experienta calatoriei.  La targul V for Vintage, decorul este semnat de Virginia Toma, Eclectico Studio si Casara.

Sectiunea „Recomandat de..” este sustinuta de Ana Morodan, binecunoscutul personal style blogger, consultant de imagine&speaker inspirational. Un personaj care ne inspira zi de zi sa avem incredere in noi si sa ne simtim minunat in piele noastra.

V for Vintage Vacanta la Roma / La Vita e Bella dedica o zona specialainvitatilor acestei editii:

MURMUR

Andra Andreescu

A E R|W E A R

 

In zona de loungene intalnim cu totii sa ne bucuram de bella vita si sa savuram bunatati si delicatese pregatite de Verde Aromat si Chez Maman.

„Which of the cities visited did Your Highness enjoy the most?”         

Reporter      

„Each, in its own way, was unforgettable. It would be difficult to…Rome! By all means, Rome. I will cherish my visit here in memory as long as I live. „ – Princess Ann ( Audrey Hepburn ).

www.vforvintage.ro

23-24 noiembrie 2013

Sala Dalles

B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18

intrarea 10 RON

dress code: alb/negru/monocrom

 

Our Chic Cover Lady – Ana Morodan
Fotograf: Virgil Hritcu
Make-up: Anca Buzea
Hair stylist: Robert Both
Modele: Andrei si Alexandru / Elan Models
V for V 11

Visit www.vforvintage.ro
Like www.facebook.com/vforvintagefair
Befriend www.facebook.com/viforv
Follow https://twitter.com/#!/VforVintageFair

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează