Urmează stația: București

0

Bucharest Greeters anunță îmbarcarea pentru zborul de sâmbătă, 15 noiembrie 2014, de la ora 9.30, pe direcția București, Hotel Ibis Gara de Nord, sala Enescu A. Pe durata călătoriei vom discuta despre turismul pentru tineret în epoca globalizării, cu focus pe București și România: context actual, strategii și direcții de dezvoltare, oportunități, mituri și preconcepții.

Din meniu:

9.30-10.00 – Înregistrare participanți

10.00 – 10.30 – Turismul în Bucureşti, context, oportunități – Călin Ile

10.30 – 11.00 – Calea celor trei lucruri esențiale. Cum promovăm înțelept Bucureștiul – Ana Maria Caia

11.00 – 11.30 – Dracula – brand sau mit? – Monica Anghelovici

11.30 – 12.00 – Viitorul Turismului pentru tineret în București – Răzvan Pascu

12.00 – 12.30 – Coffee break

12.30 – 13.00 – Bucureștiul cultural pe harta marilor capitale – Oana Marinescu

13.00 – 13.30 – O țară ca afară – Alex Filip

13.30 – 14.00 – București 2020 – obstacole & direcții de dezvoltare – Oana Pascu

14.00 – 14.15 – Concluzii & cuvânt de încheiere

On board:

ü     Răzvan Pascu – Consultant Marketing Turistic

ü     Ana Maria Caia – Communication specialist&jurnalist de turism

ü     Oana Marinescu – Expert în Comunicare Strategică & Public Affairs

ü     Călin Ile – Director Hotel Ibis Gara de Nord, Vicepreședinte Bucharest Tourism Board

ü     Alex Filip – Fondator Eventur

ü     Oana Pascu – Tours & Events Manager at City Compass

ü     Monica Anghelovici – blogger de travel la Povestidecalatorie.ro

ü     Moderator: Cristian Rețegan

Participarea la conferință este gratuită în limita locurilor disponibile, dar necesită înscriere și confirmare prealabilă aici, pe principiul primul venit, primul servit. Mai multe detalii pe site.

Parteneri: Asociația Travel Focus, România Pozitivă, Start UB.

Urmeaza statia Bucuresti

Bucharest Greeters este o inițiativă informală și non-profit prin care ne dorim să le arătăm turiștilor adevărata față a capitalei oferind experiențe inedite prin organizarea unor tururi personalizate în funcție de interesele și preferințele străinilor. Greeterii sunt voluntari localnici care își iubesc orașul și sunt dispuși să-i împărtășească secretele turiștilor ca celor mai buni prieteni.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.