Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

URBATLON, provocarea electrizantă a verii

0

Pe 11 iunie, dăm startul unei super aventuri urbane, cu 9 probe sportive și distractive

Pentru toți cei care au poftă mare de distracție, dorința de a simți adrenalina pulsând în vene și de a explora propriile limite prin mișcare am dat startul înscrierilor la cursa URBATLON 2016! Cea de a III-a ediție a acestei aventuri urbane energizante vine să vă provoace spiritul sportiv într-o formulă unică și distractivă, accesibilă oricui e gata să dea curs acestei noi invitații, menită să creeze experiențe și amintiri frumoase pentru toți participanții, fie concurenți sau susținători.

URBATLON_probe 1

Pe 11 iunie, URBATLON cheamă la start toți pasionații de mișcare pentru a se bucura de porții maxime de adrenalină și distracție în super cursa de alergare cu obstacole, desfășurată într-un spațiu cu o simbolistică sportivă aparte, Arena Națională din București. Evenimentul va avea o atmosferă specială, susținută de ritmuri muzicale alerte, iar îndemnul la acțiune va fi dat prin defilarea echipelor din companii, cluburi sportive și grupuri de amatori de mișcare care doresc să își manifeste împreună pasiunea pentru un stil de viață activ. Lor li se vor alătura toți concurenții prezenți la cursă pentru a da startul aventurii urbane.

Provocarea lansată de URBATLON, la cea de a III-a ediție, este aceea de a parcurge un traseu de alergare de 5 kilometri pe parcursul căruia sunt creionate 9 probe sportive dinamice, regândite în acest an astfel încât să ofere noi surse de distracție și de energie explozivă pentru toți participanții. Startul în cursă se va da din fața intrării în Arena Națională, de pe aleea principală, iar toți concurenții vor porni în valuri pe traseu. Prima probă constă într-un slalom rapid la Warm-up Check-in by eJobs, urmat de Labirintul by DPD, apoi fiecare concurent își va testa rezistența la atelierele energizante Work & Fun by World Class România. Forța și agilitatea vor fi exersate în zona de bare la înălțime însă, cu ajutorul unor tips & tricks, toți vor depăși cu bine proba pentru că… Show must go on și imediat vor avea ocazia să descopere grandoarea stadionului la Asaltul Arenei by MPG. Odată cucerit ringul Arenei e timpul să… Jump & Fun by Toortitzi, unde simpaticul elefant Manole e pregătit să dea un impuls de energie tuturor. Saltul sprinten și talentul la escaladă vor fi utile pentru că urmează noi provocări la Blocaj în trafic by Kiss FM și Piramida by Carrefour. Pe ultima sută de metri și pentru un final plin de surprize participanții se vor bucura de Happy Moves by Coca-Cola!

Prin cursa URBATLON din acest an, MPG vă invită să descoperiți propria persoană, limitele voastre fizice și să trăiți sentimentul de învingător atunci când treceți linia de Finish, dar mai ales să descoperiți energia pozitivă uriașă emanată de participanții la un eveniment sportiv necompetitiv, la care oricine poate lua parte. Vă invităm să trăiți bucuria de a fi activ și să vă distrați prin mișcare alături de oameni cu spirit frumos!
Evenimentul URBATLON 2016 beneficiază de susținerea a numeroși ambasadori sportivi ai sistemului RUNFEST, care ne ajută să promovăm mesajul că sportul este accesibil oricui, este plăcut și distractiv și poate fi practicat de oricare persoană la orice vârstă. Ne bucurăm să îi avem alături și le adresăm mulțumiri ambasadorilor: Gabriela Szabo – multiplă campioană olimpică și mondială la atletism; Zsolt Gyongyossy – antrenor emerit; Răzvan Jugănaru – multiplu campion național la Ciclocros, MTB și Velodrom; Horațiu Dumitrescu – multiplu campion național și internațional la triplusalt și manager personal training World Class România; Călin Novăcescu – antrenor Taekwondo și Fitness; Stelian Largă și Sorin Chineață, alergători la semimaratoane și maratoane internaționale.
Înscrierile la cursa cu obstacole se realizează pe plaftorma RUNFEST, un spațiu modern dedicat comunității alergătorilor amatori din România, dar și de peste hotare, în care evenimentul URBATLON a fost integrat începând din acest an. Fiecare concurent trebuie să își facă un cont de membru pe www.runfest.ro, profilul personal fiind gratuit, și să se înscrie apoi în pagina dedicată evenimentului. Înscrierile la URBATLON sunt deschise online pe www.runfest.ro până pe 8 iunie, iar până la jumătatea lunii mai este valabil prețul minim de participare. Accesul concurenților este permis începând cu vârsta de 12 ani. Pe tot parcursul traseului vor fi membri ai echipei de organizare și voluntari, care vor da indicații și vor ajuta concurenții să depășească obstacolele, iar experiențele pline de energie din cursă vor fi imortalizate în mii de fotografii. În cadrul Photo Corner oferit de Canon, fiecare participant va avea ocazia să facă poze și să își „înrămeze” amintiri frumoase de la acest eveniment.

Echipa MPG încurajează sportivii amatori să manifeste un comportament corect și solidar pe toată durata evenimentului și să își arate spiritul de echipă, astfel încât toată lumea să aibă satisfacția terminării cursei și să primească medalia de finisher al URBATLON. Vă invităm să urmăriți noutățile pe pagina dedicată cursei cu obstacole de pe www.runfest.ro, dar și pe Facebook RUNFEST. MPG va lansa și multiple concursuri alături de partenerii evenimentului, așadar puteți avea șansa de a câștiga una dintre zecile de invitații.
Cum orice aventură este mai frumoasă dacă este trăită alături de persoanele dragi, fie că vorbim de membrii familiei, de prieteni sau colegi, vă lansăm provocarea de a vă depăși limitele, de a mobiliza toți doritorii de mișcare și de a veni pe 11 iunie alături de noi pentru a vă bucura de o experiență inedită și de multe porții de distracție la Arena Națională!

Evenimentul URBATLON 2016 beneficiază de prezența companiilor eJobs, DPD, World Class România, Kiss FM, Toortitzi by Alka Group, Carrefour, Coca-Cola și MPG, în calitate de sponsori de probe, fiind susținut de Running Warehouse Europe, partener oficial shop, și de sponsorii oficiali Wim Bosman, Isostar, Canon și Barilla. Sprijină competiția sponsorii Carrefour, iNES Group, Nomasvello și Gustare Nevinovată împreună cu partenerii Asociaţia Club Sportiv „ZSOLT GYONGYOSSY, educaţie prin sport”, Scorseze Ambulanță, Urban S. A., ASVSU, Brigada de Voluntari, Fundația PROAM Events, ALPAB și Primăria Municipiului București.

Susțin spiritul sportiv și ne ajută să comunicăm în permanență și să vă informăm KISS FM, partenerul media oficial al sistemului RUNFEST, alături de Inga Media și Libertatea, în calitate de parteneri media principali, precum și partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Alerg.ro, Biciclistul, RunningMag.ro, 4RUN.ro, Orasulm.eu, Sănătatea Media Group – Explore Medicine TV, RomaniaPozitiva.ro, Acasa.ro, Sportivity.ro, Sportlocal.ro, SportPici.ro și Edu-News.ro, cu sprijinul comunității Ro Club Maraton, a bloggerilor 188bpm.com, Chineata.ro, 36fit.com, Carmen Albișteanu și al agenției de bloggeri Kooperativa 2.0, cărora le mulțumim pentru că sunt alături de noi.
*
Despre MPG:

MPG implementează proiectele sportive inițiate de Fundația PROAM Events, care susține atragerea populației către practicarea recreațională a unui sport, ca mod sănătos și distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori, cu o experiență de 19 ani în domeniu. Coordonează aproximativ 750 de evenimente sportive, în 70 de orașe, acoperind întreg parcursul anului. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport care formează comunități de peste 80.000 de practicanți amatori: tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro și un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodată, proiectul pentru copii Tenis10 – www.tenis10.ro – a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. Compania a creat și dezvoltat și un proiect cu format special, o cursă cu obstacole URBATLON – care a fost integrată în platforma de alergare www.runfest.ro. În ultimii 9 ani, MPG a implementat peste 4.000 de evenimente sportive și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.