Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

URBATLON 2016, cea mai electrizantă cursă cu obstacole a verii!

0

La ediția a III-a au luat parte peste 1.000 de oameni, concurenți și susținători, la Arena Națională

Muzică, dans, mișcare, veselie, strigăte de încurajare și o super cursă cu obstacole cu un final spumos! Sâmbătă, 11 iunie 2016, pentru aproape 6 ore, Arena Națională a fost gazda URBATLON, un eveniment unic în țară, care a adunat peste 1.000 de persoane, concurenți și susținători, la cea de a III-a ediție a sa.

URBATLON 2016_atmosfera

Încă de la primele ore ale dimineții voia bună s-a instalat la Arena Națională. Sute de concurenți, nerăbdători să pornească în noua aventură, au venit în Parcul „Lia Manoliu” însoțiți de prieteni, colegii sau familie. Tonul mișcării a fost dat de Bălașa Percussion Group cu ritmuri de samba și salsa. Apoi, întreaga mulțime a fost energizată de Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager al World Class România, printr-o sesiune dinamică de încălzire, dar și de MC-ul evenimentului, Mihai Pali, ce a menținut ritmul distracției pe toată durata competiției. De departe, cursa de alergare cu obstacole URBATLON și-a meritat titlul de cel mai electrizant și distractiv eveniment al verii în Capitală!

Evenimentul a fost deschis de tradiționala defilare a concurenților, efectuată în ritm de tobe, în cadrul căreia au fluturat drapelele celor mai mari echipe ale companiilor participante, dar și ale cluburilor sportive prezente la competiție. Amatorii de mișcare s-au încărcat cu doze maxime de adrenalină pe un traseu de 5 kilometri pe parcursul căruia au trecut prin 9 probe atletice cu obstacole urbane, puse într-un format super energizant și distractiv, care s-au desfășurat atât în exteriorul cât și în interiorul Arenei Naționale: Warm-up Check-in by eJobs, Labirintul by DPD, Work & Fun by World Class România, Asaltul Arenei by MPG, Jump & Fun by Toortitzi, Blocaj în trafic by Kiss FM, Run for Shopping by Carrefour, Speedy joy by SPRINTEN și Happy Moves by Coca-Cola. Toate momentele pline de energie și de bucurie ale zilei petrecute la URBATLON 2016 au fost suprinse în mii de fotografii care vor fi publicate în albume pe pagina Facebook RUNFEST! Pentru cei care doresc să afle timpul pe l-au înregistrat pe durata ediției a III-a a cursei de alergare cu obstacole, rezultatele sunt disponibile pe pagina evenimentului de pe www.runfest.ro.

URBATLON 2016 a fost o ediție de succes datorită: partenerilor de probe eJobs, DPD, World Class România, MPG, Toortitzi by Alka Group, Kiss FM, Carrefour, SPRINTEN și Coca-Cola; partenerilor oficiali Running Warehouse Europe și Scorseze Ambulanță Privată; sponsorilor oficiali Barilla, Isostar, Canon și Wim Bosman; sponsorilor Carrefour, Nomasvello, iNES Group și Gustare Nevinovată by Terrabisco; partenerilor Primăria Municipiului București, ALPAB, Asociaţia Club Sportiv „ZSOLT GYONGYOSSY, educaţie prin sport”, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Romprest, ProENERG, Palett Trading, Vesta, Delta Plus Trading și Fundația PROAM Events.

Susțin spiritul sportiv și ne ajută să comunicăm în permanență și să vă informăm KISS FM, partenerul media oficial al sistemului de alergare RUNFEST, eJobs, partener de recrutare, alături de Inga Media și Libertatea, în calitate de parteneri media principali, și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Alerg.ro, Biciclistul, RunningMag.ro, 4RUN.ro, Orasulm.eu, RomaniaPozitiva.ro, Sportivity.ro, Sportlocal.ro, SportPici.ro și Edu-News.ro, cu sprijinul comunității Ro Club Maraton, a bloggerilor 188bpm.com, Chineata.ro, 36fit.com, Carmen Albișteanu și al agenției de bloggeri Kooperativa 2.0, cărora le mulțumim pentru că sunt alături de noi.
Evenimentul URBATLON 2016 beneficiază de susținerea a numeroși ambasadori sportivi ai sistemului RUNFEST – www.runfest.ro, cărora dorim să le adresăm mulțumiri: Gabriela Szabo – multiplă campioană olimpică și mondială la atletism; Zsolt Gyongyossy – antrenor emerit; Răzvan Jugănaru – multiplu campion național la MTB; Horațiu Dumitrescu – multiplu campion național și internațional la triplusalt și Personal Training Manager la World Class România; Călin Novăcescu – antrenor Taekwondo și Fitness; Stelian Largă și Sorin Chineață, alergători la semimaratoane și maratoane internaționale.

Membrii echipei MPG le adresează felicitări și multe mulțumiri tuturor participanților, sponsorilor și susținătorilor lor, partenerilor și reprezentanților mass-media pentru susținerea evenimentului URBATLON 2016!

Despre MPG:

MPG implementează proiectele sportive inițiate de Fundația PROAM Events, care susține atragerea populației către practicarea recreațională a unui sport, ca mod sănătos și distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori, cu o experiență de 19 ani în domeniu. Coordonează aproximativ 750 de evenimente sportive, în 70 de orașe, acoperind întreg parcursul anului. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport ce formează comunități de peste 80.000 de practicanți amatori: tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro și Romanian Corporate Sports, un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii-– www.corporatesports.ro. Compania a creat și dezvoltat și un proiect cu format special, o cursă cu obstacole URBATLON – care a fost integrată în platforma de alergare www.runfest.ro. În ultimii 9 ani, MPG a implementat peste 4.000 de evenimente sportive și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.