Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Urban Trail XCC, o competiție plină de provocări pentru rideri, cu faze spectaculoase

0

Următoarea aventură din calendarul Riders Club este ZIUA B, pe 16 aprilie, la Cernica

Sâmbătă, 26 martie, toți cei care au participat la evenimentul de ciclism Urban Trail XCC, organizat de Riders Club și susținut de Freerider.ro, au avut parte de o zi plină de acțiune! A doua ediție a concursului de ciclism, desfășurat în cadrul Salonului Bicicletei, pe terenul viran din incinta Centrului Expozițional Romexpo din București, a fost una cu totul specială.

Riders Club_Urban Trail XCC_1

Sute de rideri, de la toate nivelurile competiționale, amatori dar și elite, au fost antrenați pe un traseu variat si plin cu surprize, realizat de Răzvan Jugănaru împreună cu echipa Riders Club. Deși a avut numai 4 kilometri lungime, traseul Urban Trail XCC a fost conceput sub forma unui labirint competițional, ce trebuia parcurs de 3 ori și care era presărat cu destule urcări și coborâri, curbe în unghiuri ascuțite, zone combinate de pământ cu pietriș și nisip, dar și rampe de lemn, praguri făcute din saci de nisip, și câteva porțiuni cu diferite obstacole amenajate special să condimenteze cursa și să testeze abilitățile riderilor. Rezultatele au fost pe măsură și chiar au depășit așteptările, concursul oferind numeroase momente de suspans, porții triple de adrenalină, strigăte de încurajare, faze spectaculoase și aplauze furtunoase din partea susținătorilor și a spectatorilor prezenți la eveniment.

Atât fetele cât și băieții care au participat la competiție au evoluat frumos, în curse pline de intensitate, ce le-au solicitat din plin abilitățile de cicliști, forța și pofta de distracție. Lupta pentru podium a fost strânsă, iar la nivelul 1 de concurs, masculin, unde sunt încadrați cicliștii profesioniști, acesta a fost ocupat astfel: locul I de Ede Molnar, locul II de Marius Petrache, iar locul III de Alexandru Stancu. La nivelul 1 feminin, cuceritoarele podiumului au fost: Noemi Lupuj pe locul I, Estera Ana-Maria Coteață, locul II, iar Monica Mănicuță s-a situat pe locul III. Rezultatele concursului Urban Trail XCC pot fi vizualizate aici.

Echipa Riders Club îi felicită pe câștigători si le mulțumește tuturor pentru participare, susținere și energia de care au dat dovadă! 

Riders Club_Urban Trail XCC_4

Evenimentul Urban Trail XCC a beneficiat de sprijinul CIUC Natur Radler, în calitate de partener oficial al sistemului de ciclism Riders Club și al Centrului Expozițional Romexpo, partener de locație. Ediția a doua a concursului a fost susținută de partenerul Freerider.ro, cea mai citită revistă online de biciclete, de partenerul media oficial Kiss FM și de partenerul de recrutare eJobs. Ambulanța de Biciclete și Ghost au asigurat întregul suport pentru desfășurarea competiției în calitate de parteneri tehnici, iar sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Continental, Barilla și Wim Bosman au oferit premii concurenților prezenți la eveniment, dar și numeroase servicii tuturor participanților.

Concursul a beneficiat și de susținerea sponsorilor Roua Munților, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Kross, BikeForce, Nomasvello, Gustare Nevinovată de la Terrabisco, Luca Way, PureShapes, a partenerului medical Scorseze Ambulanță, a partenerilor URBAN SA, ProENERG, Salonul Bicicletei, Kerobike, Brigada de Voluntari și Registrul de Biciclete.

Ne ajută să comunicăm și vă informăm în permanență partenerii media principali INGA Media și Sportnews, alături de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Sportlocal, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Bike Events, Sports Planner, Sportivity, Insport, Edu-news, Sănătatea Media Group – Explore Medicine TV, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

În calendarul Riders Club 2016 urmează Ziua B, pe 16 aprilie, un adevărat maraton de mountain bike la Cernica, foarte așteptat, dar și multe alte competiții deschise amatorilor. Așadar, fiecare iubitor de mișcare poate decide când va începe aventura MTB pentru el, iar detalii complete găsiți pe: www.ridersclub.ro.

Va așteptăm la următoarele curse din calendarul Riders Club!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.