Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Urban Run Challenge cu Dani Otil, 23-24 aprilie 2016, Mega Mall Bucuresti

0

24 de ore. Individual sau in echipa

Iti lansam o provocare! Cati kilometri poti aduna in 24 de ore, in cel mai mare mall din Romania?
Cu siguranta raspunsul il vei afla daca vei participa la Urban Run Challenge.

Urban Run Challenge 2016

URC este o competitie urbana de alergare, initiata de Dani Otil si subsemnatii, cu scopul de a strange cat mai multi “kilometri sportivi” care vor fi ulterior transformati in donatii pentru pacientii de hemofilie din Romania. Pe 23-24 aprilie te asteptam la Mega Mall, in Bucuresti, cand vom activa primul eveniment sportiv din seria Urban Run Challenge.

Taxa de participare este 50 lei/pers si reprezinta 100% donatie pentru pacientii de hemofilie din Romania.

Inscrierile online sunt deschise pana joi, 21 aprilie si se fac accesand pagina http://smartatletic.ro/urc/inscrieri.

Va fi o competitie inedita de alergare, organizata in premiera nationala, intr-un mall. Practic, va fi amenajat un traseu de alergare pe care iti dam intalnire cu 3 probe la care se poate intrece oricine:

– individual – 24 de ore unlimited [proba regina URC]– ai la dispozitie 24 de ore in care alergi cat vrei tu. Miza? Sa strangi cat mai multi kilometri. Cine castiga? Cine alearga cei mai multi kilometri in intervalul orar 12:00-12:00.

– individual – 3 ore – ai la dispozitie 3 ore in care sa strangi cat mai multi kilometri alergati; cum ar veni… faci incalizirea pentru urmatoarea provocare URC. La fel, castiga cine strange cei mai multi kilometri in acest interval de 3 ore. Tu alegi cand vrei sa iei startul intre 12:00 (sambata) – 9:00 (duminica).

– echipa de 24 de ore – aici ideea e sa va strangeti oricati oameni vreti voi (minimul e de 2) si sa va instalati in comandamentul nostru din Mega Mall pentru 24 de ore. Alergi cat te tin picioarele ca sa strangi cat mai multi kilometri in cele 24 de ore.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.