Urban ID, competitie de regenerare urbana / 15 februarie – 15 martie 2011 @ Ambasada Britanica

0

Ambasada britanica organizeaza, intre 15 februarie – 15 martie 2011, unul dintre cele mai ample competitii de regenerare urbana din Romania – Urban ID.

Aceasta consta intr-un concurs de proiecte de arhitectura prin care cautam solutii de identitate urbana pentru zona stadionului Lia Manoliu. Concursul se desfasoara ca parte a unei campanii mai extinse de promovare a Olimpiadei din 2012 de la Londra, iar premiile sunt substantiale: vizita la Londra la Parcul Olimpic, programe de training pe partea de urbanizare si green building precum si tehnologii avansate de design.

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe ukinromania.fco.gov.uk

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează