Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Urban Collectors lanseaza proiectul Make a Mark

0
  • Centrul Educațional Urban Collectors: bibliotecă de street art și graffiti, spațiu de galerie, centru educațional cu workshopuri de street art și graffiti 
  • Expoziții, sketch exchange, workshops, proiecții de filme axate pe mișcarea de street art și graffiti 
  • Live painting 
  • Ghid de artă urbană  

Urban Collectors anunță lansarea proiectului Make a Mark, un proiect care contribuie la stimularea incluziunii sociale a copiilor și tinerilor provenind din grupuri vulnerabile din București, utilizand metode educativ-formative și participative de street art și graffiti.

UC_pictograma_site-01

Obiectivele proiectului sunt: înființarea și consolidarea unui centru educațional de street art si graffiti; auto-reprezentare pentru copii și tineri marginalizați; consolidarea și promovarea metodei de street art și graffiti ca metodă eficientă care facilitează dreptul la exprimare al copiilor și tinerilor.

Proiectul are ca partener principal Fundația Parada, se va desfășura pe o perioadă de 13 luni și va folosi ca finanțare suma de 77680 CHF (69880 CHF finanțare solicitată, 3800 CHF contribuție voluntară, 4000 CHF cofinanțare).

Proiectul Make a Mark este coordonat de echipa Urban Collectors și co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Urban Collectors este o platformă interactivă de graffiti & street art ce vizează: facilitarea unui spațiu de dialog deschis între street art și comunitate; crearea de oportunități pentru street artiști și creșterea vizibilității acestora; organizarea de workshopuri, festivaluri cu și despre street art, producția de cărți, publicații periodice, documentare audio-video și cercetări despre mișcarea de street art & graffiti.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.