UNVEILED, Targ de moda dedicat tinerilor designeri romani

0

UNVEILED – Meet the Makers Behind the Labels!

Sâmbătă și duminică, 26 – 27 martie 2011, între orele 12:00 – 20:00, Home Mătăsari (str. Mătăsari, nr. 17) va fi gazda celei de-a doua ediții a târgului de modă UNVEILED singurul eveniment dedicat tinerilor designeri români, aflaţi la început de drum.

Evenimentul va debuta vineri, 25 martie, de la ora 20:00, cu prezentarea câtorva dintre ținutele pe care urmează să le găsiți in cadrul târgului și continuă cu o expoziție de fotografie de modă a zece artiști novici, totul intr-o ambianță special concepută de echipa Val Decor.

Sub îndemnul “Meet the makers behind the labels”, Diana Flore, Florina Farcas, Carmen Chereceș, Raluca Popa, Sergiu Chihaia, Alina Ene, Alexandra Ivașcu, Ionuț Alexandru Botez, Andreea Alina Popescu, Anamaria Silea – Suț, Ioana Ciolacu Miron și Florentina Giol vă așteaptă cu nerăbdare pentru a vă spune povestea din spatele noilor coleții.

Cele două zile de târg vor sta sub semnul autenticității, fie că vorbim despre design vestimentar, fotografie de modă sau elemente de design interior, toate sunt realizate cu pasiune și dedicare de către cei mai tineri și talentați artiști.

Cu o experiență de peste 6 in amenajări interioare, echipa Val Decor, reprezentată de Alia Bakutayan şi Daniel Tufiş, este invitata noastră specială pentru a desavarşi aspectul creativ si nonconformist al evenimentului.

Vă aşteptăm la UNVEILED pentru experienţa unui târg de modă inedit!

Web: www.unveiled.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează