Unul dintre cele mai căutate job-uri din domeniul IT în momentul actual este acela de Web Developer. Cum să ajungi unul dintre oamenii care fac cei mai mulți bani? E simplu! Începutul ți-l dăm noi!

0

de<code> IT este la cea de-a doua ediție și este un eveniment special creat pentru studenții care doresc să activeze în acest domeniu, dar nu au cunoștințele necesare. Ce vei învăța? Cum se proiectează în mod organizat o aplicație Web, cum se dezvoltă o astfel de aplicație în echipa, dar, bineînțeles, și cum se implementează. Cum? Cu ajutorul mentorilor noștri care vor fi alături mereu, pregătiți să răspundă la orice întrebare și să ajute să vă dezvoltați skill-urile de programare.

Pe lângă lucrurile pe cale le veți învăța, experiența voastră va fi una internațională, deoarece vor fi și participanți din alte țări! Așa că vei putea învăța și despre cultura altor popoare.

Acest eveniment marca EESTEC LC Bucharest se va desfășura în data de 7-11 mai 2018 în Universitatea Politehnica din București.

Încă mai stai pe gânduri? Înscrie-te până pe 29 aprilie pe www.eestec.ro/decode/registration si nu rata cea mai frumoasă experiență studențească!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.