Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Unlock your passion. Find your career!

0

ASER, Akademics, Afis, februarie, 2017

Dacă ești o persoană dornică de dezvoltare și de autodepășire, dar mai ales interesată de orientare în carieră și deschisă să îți formezi o imagine mai amplă asupra viitorului tău, atunci Akademics este locul perfect pentru tine.

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) este asociația studențească ce aduce la un loc tineri entuziaști și dedicați, care pun pasiune în tot ceea ce realizează, având o tradiție de 18 ani și bucurându-se în prezent de 190 de proiecte implementate ce au influențat pozitiv 10.000 de studenți.

În această primăvară ASER dă startul primului proiect de orientare în carieră și anume, Akademics, care îți oferă șansa de a te dezvolta atât în plan personal, cât și profesional, astfel încât să realizezi ce carieră ți se potrivește și cum să îți evidențiezi valorile.

Structura proiectului, care parcurge trei etape, cea de autocunoaștere, vizite în companii, apoi ședințe de consiliere, a fost  organizată pentru a-ți oferi șansa de a te autocunoaște, a te orienta în carieră și de a reuși să îți setezi principalele obiective, pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Astfel, în etapa de autocunoaștere, proiectul nostru îți oferă oportunitatea de a învăța să te descoperi și de a interacționa cu unii dintre cei mai buni speakeri. După această experiență, în urma căreia vei ști care sunt principalele tale abilități și obiective, vei avea ocazia de a participa la cea de-a doua etapă și anume, Open Days, unde vei putea intra în contact cu membrii companiilor și vei căpăta noi cunoștințe despre domeniile în care activează aceștia. Va urma apoi cea de-a treia etapă, care constă în ședințele de consiliere în care vei avea parte de o auto-evaluare și vei reuși să îți creionezi viitoarele interese și priorități, astfel încât să îți găsești cariera dorită.

La sfârșitul proiectului Akademics, după ce vei avea obiectivele setate și o imagine amplă asupra viitorului tău profesional, vei putea participa la festivitatea de încheiere unde îți vom oferi o diploma de participare împreună cu nenumărate experiențe practice.

Îndrăznește să descoperi ce te pasionează și ce carieră ți se potrivește. Înscrie-te în proiectul Akademics pe www.akademics.aser.ro până pe 24 februarie!

Despre Asociația Studenților Economiști din România – ASER

ASER este un ONG studențesc înființat acum 18 ani prin pasiunea unor tineri care și-au dorit să investească în educație, în creativitate, în studenți excepționali. Astăzi, ASER continuă cu profesionalism și entuziasm tradiția, facilitând accesul studenților la medii de învățare și oportunități de creștere a competențelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.