UnlimitU – Primul summit de dezvoltare personală din România. Până pe 10 iulie, cei care doresc să se înscrie pot beneficia de taxa de înscriere cea mai mică

0

Poți fi preocupat doar de sănătate fizică și psihică fără să ții cont de situația financiară? Ai putea să îmbunătățești calitatea relațiilor dacă nu te ocupi, în același timp, și de echilibrul emoțional sau de succesul social și de prosperitate?

Toate domeniile enumerate mai sus – sănătate fizică și psihică, relații și comunicare, succes social și profesional, gestionarea banilor și prosperitate – sunt importante și toate împreună alcătuiesc dezvoltarea personală. Ele sunt reprezentate la cel mai înalt nivel, al speakerilor români de top, la primul summit de dezvoltare personală din România, UnlimitU, care va avea loc la București pe 22 și 23 septembrie 2018.

Vor fi 22 de conferințe despre toate domeniile de interes, la un preț mult redus față de valoarea informațiilor primite și de numărul speakerilor invitați, în două zile pline de povești de succes, metode practice și experiențe intense care pot transforma esenţial viața celor care iau parte la eveniment.

Nu ratați șansa de a fi martori și coautori ai unui moment (istoric) de validare a unei veritabile și puternice comunități de români pasionați de tot ceea ce reprezintă educația pentru dezvoltare personală în toate domeniile de interes ale vieții. În plus, doar până pe 10 iulie, cei care doresc să se înscrie pot beneficia de taxa de înscriere cea mai mică (early tickets).

Iată câteva dintre temele care vor fi prezentate de speakeri români de top în cadrul UnlimitU, primul summit de dezvoltare personală din România:

Cum îţi influenţează relaţia cu părinţii viaţa şi relaţiile – Alina Finta

Ce provocări și teste ai când vrei creștere spirituală – Zoia Zărnescu

Tehnici pentru accelerarea succesului – Florin Păsat

Harta soluției – Florin Ghindă

Totul despre bani în 30 de minute sau chiar mai puțin – Liviu Păsat

Punctul 0 al dezvoltării personale – Mircea Ioan Popa

Fii eroul propriei tale vieți! – Cristian Nicolae

Viața și afacerile prin fericire și abundență – Constantin Pavel

Despre autenticitate, comercialul (din tot) și depresie – Adrian Niculescu

Devino CEO al propriei vieți. Tu deții controlul! – Mihaela Stroe

Pe calea împlinirii: Misiunea personală și fericirea – Silviu Zancu

Drumul spre independență – Trăieşte conform propriilor tale valori! – Daniela Irimia

Metode de marketing care nu dau greș – Paul Ardeleanu

Mindfulness urban: Cum ne putem exersa curajul, compasiunea și conectarea, într-o lume fără control? – Gáspár György

Shortcut către succes – Gabriela Bumbac

Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial, www.unlimitu.ro, și pe pagina de FB UnlimitU.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.