Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UNIVERSUM da startul la Evenimentele Drive-in de 1 iunie

0

Avand in vedere ca ai participat in trecut la unul dintre evenimentele Bucharest Tech Week sau GoTech World venim cu o sugestie de activitate pentru tine si cei dragi. Astfel, incepand de maine, te poti bucura in conditii de maxima siguranta de timpul petrecut in mijlocul naturii.

Primul eveniment de tipul drive-in se pregateste sa intampine ziua copilului cu SmallFoot in deschidere, luni, 1 iunie de la 10:30.

Daruieste-i copilului tau o experienta unica si fa-i cunostinta cu Yeti pe malul lacului Snagov! Cele peste 6ha din cadrul Lagoo Snagov pot gazdui spectacole de cinema, concerte in aer liber si evenimente ce au la baza conceptul de distantare sociala pentru siguranta tuturor. Experienta UNIVERSUM Events de peste 10 ani in organizarea de evenimente iti ofera certitudinea unei experiente sigure si inedite.

Iar daca nu esti cea mai matinala persoana, pentru seara avem 2 filme care nu pot fi ratate, incepand cu ora 18:00 difuzam UNDERWATER 2020 si incheiem seara cu Bohemian Rhapsody la ora 21:00.

Nu rata ocazia si achizitioneaza-ti biletul online pe: www.eventpark.ro.

Rezervă-ți biletul!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.