Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Universitati din top 200 in lume vin la RIUF!

0

Pe 3 si 4 octombrie in Bucuresti, pe 6 octombrie in Iasi si pe 8 octombrie in Timisoara, tinerii dornici sa afle mai multe informatii despre programele de studiu din Romania si din strainatate sunt asteptati la RIUF- The Romanian International University Fair.

11049493_982736641744401_1253687284165855691_n

11080910_982738888410843_8270291504595882789_n

Peste 85 de universitati si institutii de invatamant din 15 tari vor prezenta vizitatorilor programele de studiu si ofertele educationale in domenii precum management, business, economie, marketing si advertising, inginerie si IT, jurnalism, turism, arta si design, arhitectura, medicina.

Universitati de top din Europa

In octombrie, peste 85 de universitati din 15 tari precum Anglia, Olanda, Germania, Danemarca, Norvegia, Elvetia si Franta te asteapta la RIUF. Dintre acestea 20 se afla in topul celor mai bune 200 universitati din lume, conform QS World University Rankings 2015!

Doar la RIUF tinerii dornici sa studieze in strainatate se pot intalni cu reprezentantii celor mai prestigioase institutii de invatamant superior din Marea Britanie, printre care Imperial College London, University of Bristol, University of Birmingham sau The University of Sheffield.

Si cele mai bune universitati din Olanda vor fi prezente la RIUF, editia de toamna, conform ARWU 2015 (Academic Ranking of World Universities). Utrecht University – cea mai apreciata universitate din Olanda, University of Groningen, aflata pe locul 2 si Radboud University Nijmegen, aflata pe locul 5 sunt doar cateva dintre universitatile olandeze prezente in aceasta toamna la targul international de universitati – RIUF.

De asemenea, la RIUF- The Romanian International University Fair, tinerii pot interactiona si cu mediul academic romanesc. Printre acestea, in Bucuresti vor participa Universitatea din Bucuresti, Universitatea Romano-Americana, Universitatea Spiru Haret si Universitatea Bioterra. In Iasi, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi va fi prezenta si in acest an, iar in Timisoara printre expozantii acestei editii se numara Universitatea de Vest si Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes.

Lansarea primei academii antreprenoriale din Romania – The Entrepreneurship Academy (EA)

The Entrepreneurship Academy (EA) este singura facultate antreprenoriala din Romania, unde studentii invata practic inca din prima zi de scoala cum sa isi construiasca si sa isi dezvolte un business.
EA functioneaza pe baza unui parteneriat cu Team Academy Netherlands, dupa un model educational existent de peste 20 de ani in Finlanda si implementat cu succes in peste 18 tari.
Peste 91% dintre absolventii acestui model educational au un loc de munca in primele 6 luni dupa absolvire, iar 47% au un business sustenabil la 2 ani dupa absolvire.

In plus, cei care vor trece pragul targului international de universitati RIUF vor mai gasi:

– 6000 de programe de licenta, masterat, MBA si doctorat;
– Consilieri educationali care ii pot ajuta sa aplice la orice universitate din lume;
– Surse de finantare si burse disponibile in strainatate;
– Programe de dezvoltare personala si de orientare in cariera;
– Cursuri de limbi straine si tabere educationale in afara tarii;
– Studenti internationali de la care poti afla mai multe despre cum este experienta de studiu in strainatate.

Pentru a participa la RIUF- The Romanian International University Fair, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe site-ul evenimentului, iar la finalul acestei editii RIUF vei primi un plan de studii personalizat pe tarile si domeniile tale de interes.

RIUF-AE2015-newsletter-header-01

Despre Grupul EDUCATIVA
EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.

Despre autor

avatar

EDUCATIVA este un grup de întreprinderi sociale (organizații non-guvernamentale și companii) ce oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală și profesională printr-o gamă largă de proiecte și servicii educaționale. Principalele proiecte marca EDUCATIVA sunt: RIUF – Romanian International University Fair, cel mai mare târg de universităţi din România; EDMUNDO – serviciul gratuit de consiliere pentru studii în străinătate; UNIVERSALIO – serviciu de consiliere pentru orice universitate din lume în limba engleză, franceză și germană; REVIRO– oferă oportunități de carieră interesante și atractive tinerilor români cu experiență academică și/sau profesională în străinătate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.