UNIFEST: peste 50.000 de studenți vor avea gratuitate la teatru, muzee și operă

0

Studenții vor avea acces gratuit la teatru, concerte și muzee, în cadrul festivalului UNIFEST.

Peste 50.000 de studenți vor beneficia în perioada 4-14 noiembrie de aproximativ 20.000 de invitații la teatru, operă și muzee, în cadrul celui mai mare festival cultural studențesc, UNIFEST, organizat de Uniunea Studenților din România.

1606922_10152885695260719_4210844513932677314_n

În această perioadă, zilnic, în 18 centre universitare, se vor desfășura simultan evenimente precum: târg de ONG-uri, book exchange, maratoane de scurtmetraje și muzică folk, șase crosuri, stand-up comedy, o noapte albă de teatru studențesc, traininguri, donare de sânge, un concurs de miss și mega concertul trupei Vunk, la Sala Polivalentă.

Festivalul UNIFEST debutează pe 4 noiembrie cu o conferință de presă și se încheie pe 14 noiembrie, cu un after party de zile mari.

UNIFEST este principalul promotor al culturii în rândul studenților. Cu o tradiție de 13 ani, organizatorii își propun să ajute studenții în dezvoltarea personală și profesională cu ajutorul evenimentelor desfășurate. Cultura joacă un rol important în viața fiecărui om, iar UNIFEST contribuie la clădirea acesteia chiar și în anii de studenție.

Uniunea Studenților din România (USR) este cea mai mare federație din țară, reunind sub umbrela sa 102 asociații studențești din toate centrele universitare din România. USR a fost fondată în 2001, la inițiativa a 11 organizații studențești din București, Ploiești, Craiova, Cluj-Napoca și Târgu-Jiu. Tot în același an a debutat și Festivalul UniFEST, care se bucură de foarte mare popularitate în rândul studenților.

Programele și mai multe informații se găsesc pe site-ul www.unifest.ro, pe pagina de Facebook Festivalul UNIFEST și pe evenimentul creat, Festivalul UNIFEST București.

unifest

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează