Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UNIFEST: peste 50.000 de studenți vor avea gratuitate la teatru, muzee și operă

0

Studenții vor avea acces gratuit la teatru, concerte și muzee, în cadrul festivalului UNIFEST.

Peste 50.000 de studenți vor beneficia în perioada 4-14 noiembrie de aproximativ 20.000 de invitații la teatru, operă și muzee, în cadrul celui mai mare festival cultural studențesc, UNIFEST, organizat de Uniunea Studenților din România.

1606922_10152885695260719_4210844513932677314_n

În această perioadă, zilnic, în 18 centre universitare, se vor desfășura simultan evenimente precum: târg de ONG-uri, book exchange, maratoane de scurtmetraje și muzică folk, șase crosuri, stand-up comedy, o noapte albă de teatru studențesc, traininguri, donare de sânge, un concurs de miss și mega concertul trupei Vunk, la Sala Polivalentă.

Festivalul UNIFEST debutează pe 4 noiembrie cu o conferință de presă și se încheie pe 14 noiembrie, cu un after party de zile mari.

UNIFEST este principalul promotor al culturii în rândul studenților. Cu o tradiție de 13 ani, organizatorii își propun să ajute studenții în dezvoltarea personală și profesională cu ajutorul evenimentelor desfășurate. Cultura joacă un rol important în viața fiecărui om, iar UNIFEST contribuie la clădirea acesteia chiar și în anii de studenție.

Uniunea Studenților din România (USR) este cea mai mare federație din țară, reunind sub umbrela sa 102 asociații studențești din toate centrele universitare din România. USR a fost fondată în 2001, la inițiativa a 11 organizații studențești din București, Ploiești, Craiova, Cluj-Napoca și Târgu-Jiu. Tot în același an a debutat și Festivalul UniFEST, care se bucură de foarte mare popularitate în rândul studenților.

Programele și mai multe informații se găsesc pe site-ul www.unifest.ro, pe pagina de Facebook Festivalul UNIFEST și pe evenimentul creat, Festivalul UNIFEST București.

unifest

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.