UNIFEST: 10 fete inteligente, din toată țara, concurează azi pentru titlul de Miss UNIFEST

0

UNIFEST 2014: Ultima noapte de distracție gratis, nu degeaba – Miss UNIFEST  2014

Cele mai frumoase fete din țară vă așteaptă la Miss UNIFEST 2014, evenimentul care încheie  cea de-a XIII-a ediție a Festivalului UNIFEST, vineri seară, în Club Princess, începând cu ora  22.

Cele 10 participante au fost selectate în cadrul concursurilor din țară, iar finalistele au ajuns la București. Așadar, fetele frumoase și inteligente care se vor întrece pe scenă în această seară sunt  din Iași, Ploiești, Craiova, Târgu Mureș și București.

Participantele vor asigura un spectacol de frumusețe și eleganță, iar invitatul special, JIMMY  DUB, va întreține atmosfera până dimineața. Cu peste 300 de evenimente în 18 oraşe universitare şi 20.000 de bilete gratuite la muzee, filme,  Ateneu sau spectacole de teatru, operă şi operetă, UNIFEST aduce al 13-lea an consecutiv  cultura, arta şi educatia nonformală mai aproape de studenţi.

Uniunea Studenţilor din România reprezintă, promovează şi apără drepturile studenţilor în raport  cu actorii relevanţi la nivel naţional, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Tineretului şi  Sportului, Parlamentul, Guvernul, Preşedinţia României.

Accesul este gratuit, intrarea liberă. Programul evenimentelor este disponibil pe www.unifest.ro, pe  pagina de Facebook Festivalul UNIFEST și pe evenimentul creat, Noaptea Albă a Teatrului Studențesc.

afis unifest2014

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează