UNIFEST: 10 fete inteligente, din toată țara, concurează azi pentru titlul de Miss UNIFEST

0

UNIFEST 2014: Ultima noapte de distracție gratis, nu degeaba – Miss UNIFEST  2014

Cele mai frumoase fete din țară vă așteaptă la Miss UNIFEST 2014, evenimentul care încheie  cea de-a XIII-a ediție a Festivalului UNIFEST, vineri seară, în Club Princess, începând cu ora  22.

Cele 10 participante au fost selectate în cadrul concursurilor din țară, iar finalistele au ajuns la București. Așadar, fetele frumoase și inteligente care se vor întrece pe scenă în această seară sunt  din Iași, Ploiești, Craiova, Târgu Mureș și București.

Participantele vor asigura un spectacol de frumusețe și eleganță, iar invitatul special, JIMMY  DUB, va întreține atmosfera până dimineața. Cu peste 300 de evenimente în 18 oraşe universitare şi 20.000 de bilete gratuite la muzee, filme,  Ateneu sau spectacole de teatru, operă şi operetă, UNIFEST aduce al 13-lea an consecutiv  cultura, arta şi educatia nonformală mai aproape de studenţi.

Uniunea Studenţilor din România reprezintă, promovează şi apără drepturile studenţilor în raport  cu actorii relevanţi la nivel naţional, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Tineretului şi  Sportului, Parlamentul, Guvernul, Preşedinţia României.

Accesul este gratuit, intrarea liberă. Programul evenimentelor este disponibil pe www.unifest.ro, pe  pagina de Facebook Festivalul UNIFEST și pe evenimentul creat, Noaptea Albă a Teatrului Studențesc.

afis unifest2014

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.