Unde verde pentru Metroul Drumul Taberei / 9 statii / 267 de milioane de euro

0

Compania spaniolă FCC (Fomento de Construcciones y Contratas va realiza cea de-a cincea linie a reţelei metropolitane din Bucureşti pentru suma de 267 de milioane de euro, potrivit adevarul.ro

Linia va avea o lungime de 6,1 km şi 9 staţii, iar construcţia acesteia va dura 25 de luni. Durata constructiei este de 25 de luni.

Mai multe informatii pe adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează