Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un weekend stylish și relaxant la MATERIA la Grand Hotel du Boulevard

0

Weekend-ul acesta, pe 4 și 5 martie, îți dăm întalnire la Grand Hotel du Boulevard cu noile colecții de primăvară ale designerilor români creatori în piele.

MATERIA este un eveniment concept: da, un târg de design contemporan în piele, dar și un loc special, cu atmosferă, idei și energie creativă. Iată câteva dintre surprizele – gândite ca mici evenimente colaterale – pregătite pentru cei care ne trec pragul în acest weekend.

Cornerul creat de Department Store by Elle te așteaptă cu un concurs savuros de primăvară: get in touch și intri automat în competiția care iți poate aduce un obiect stylish din selecția curatoriată de DepartmentStore.ro.

Nu uita să treci pe la Glamour, ca să răsfoiești ultimul număr al revistei, în timp ce îți savurezi cafeaua preferată, pe care tocmai ai ales-o de la standul Two Minutes.  Iar dacă îți faci un selfie cu revista Glamour și îl postezi pe Instagram, poți să câștigi o geantă din noua colecție a unui designer prezent la MATERIA. 

Iată care sunt designerii cu care te întâlnești la MATERIA: Alexandra Abraham, Ancolette, Anna Fellini, Atelier 437, Siameza Atelier, Atribut, DaDa, Bogdan Deliu, Edita Lupea, Fandacsia, Giuka, Lady Magpie, Laura Olaru, Le DOT, Lemnia, Letiția Pintilie, Essentials by Lia, Lucienne, Luwa, Lyria , Millisimo, DBOL – Design by Oana Lupaș, DST Leather, Otilia Flonta, Rena, Roncea Sebastian Design, Simina Filat, Snob., Verogia, Wild Inga, YVY, Zuriell.

Sună bine, nu? Prin urmare, la plecare e musai să votezi brandul preferat descoperit la MATERIA, pentru că Premiul Publicului îți dă șansa să caștigi un obiect realizat de designerul care ți-a atras cel mai mult atenția. 

Așa, ca să începi primăvara cu bine.

***

Despre MATERIA


MATERIA reprezintă evenimentul dedicat creatorilor și designerilor care lucrează în piele sau au ca material principal de creație pielea.

Creat și susținut de Platforma Autor, MATERIA este primul târg contemporan de design în piele care își propune să devină în lumea creatorilor în piele ceea ce Autor este în bijuteria contemporană: o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele sau au ca material principal de creație pielea. MATERIA este un eveniment independent, de sine stătător, unde participarea se face pe bază de selecție.

Orar MATERIA:

Sâmbătă 4 martie: 11.00 – 20.00

Duminică 5 martie: 11.00 – 20.00

*prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

Auzit la: Radio Guerrilla

Parteneri media: Elle, Department Store by ELLE, Molecule-F, Glamour, Life.ro, Igloo, The Institute, IQads, Designist, BucharestGentlemanMagazine, art7.fm, SensoTv, vocea.biz, Bucharest City App, Antalis, Grup Transilvae, Baiatul cu Flori.

Persoană de contact: Denisa Luntraru

news@dautor.ro / +4 0747863899

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.