Un weekend de Lucru Manual @ Casa Scrie despre Tine

0

 unnamed

14-15 martie 2015

In weekendul 14-15 martie, Casa Scrie despre Tine (Bucuresti, str Constantin Budisteanu, nr 26) gazduieste ateliere de creat obiecte-text, adaugand povesti scrise pe obiectele din jur: mobila din spatiu, sticle, cani, borcane, tablouri, tricouri, si orice altceva tridimensional care poate fi customizat intr-o sedinta prelungita de lucru manual. O parte din ce se creeaza ramane la vanzare pentru sustinerea spatiului nostru, iar duminica seara organizam un vernisaj care da startul expozitiei noastre permanente.

PROGRAM:
Sambata 14.03:
11.00 – 18.00 : ATELIERE de creat obiecte-text

Duminica 15.03:
11.00-17.00: ATELIERE de creat obiecte-text
19.00- till late: vernisaj cu toate obiectele create in decursul celor doua zile.

(In cadrul atelierelor vor fi permanent prezenti cativa ghizi care ne vor invata si cum sa realizam customizarea obiectelor si sa generam texte semnificative pentru a le integra in materie).

**********************

Pentru o mai buna functionare a playground-ului nostru gigant, va asteptam cu obiecte de acasa pe care le vreti customizate (si care se pot lasa si la spatiu pana pe 14 martie- pentru detalii si program dati un mail lascriedespretine@gmail.com).

Exemple de obiecte: becuri, sticle, borcane, cani, pahare, panze, haine, scaune, masute, galeti, vaze, portocale uscate, ghivece, mere uscate, linguri, ceainice, recipiente de orice fel, device-uri de bucatarie, ochelari de soare, capace, bratari, pantofi, sosete, farfurii, accesorii, carduri, toastere, mixere, clante, scrumiere, linguri de lemn, cutii de bere, pietre, scoici, caserole, mingiute, jucarii, suporturi de lumanari. (Si lista se poate continua la infinit.)

Intrare libera. Toate fondurile stranse din donatii pentru obiecte si vanzarea acestora vor fi folosite pentru sustinerea Casei Scrie despre Tine.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează