Un tren de metrou plin cu scrisori

0

Astăzi, 3 martie, bucureștenii care au ales metroul, în intervalul 07.30-08.30, pe ruta Piața Unirii 2-Pipera, au fost luați prin surprindere de sute de scrisori ca pe timpuri.

Livrez Dragoste2

Trenul a plecat de la Berceni decorat cu scrisori, iar până la Piața Unirii 2 nu s-a oprit în stații, astfel încât impactul să fie mai mare. Pe fiecare scaun s-a regăsit câte o scrisoare cu sigiliu, din hârtie ecologică, iar textul din interior a fost scris caligrafic.

Mesajul celebrează gesturile simple, într-un mod inedit, menit să celebreze sosirea primăverii și de a transmite bucuria mai departe. Fiecare destinatar este încurajat să ”uite” scrisoarea, astfel încât să circule în tot orașul și să aducă zâmbetul pe chipurile a cât mai multor oameni.

Inițiativa aparține proiectului ”Livrez Dragoste” ( www.livrezdragoste.ro/ primul serviciu de scris și de livrat scrisori caligrafice) în parteneriat cu Metrorex.

Livrez Dragoste 5

 

Livrez Dragoste 4

Livrez Dragoste

www.LivrezDragoste.ro

expeditor@livrezdragoste.ro

facebook.com/LivrezDragoste

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează