Un tânăr pictor, selectat din cadrul Diploma 2016, va primi Bursa UniCredit Bank

0

Un tânăr pictor, selectat din cadrul Diploma 2016, va primi

Bursa UniCredit Bank – Banca Minților Creative

În cadrul celei de-a treia ediții Diploma, evenimentul dedicat noii generații de artiști, UniCredit Bank – Banca Minților Creative – partener principal al Diploma – va oferi o bursă unuia dintre tinerii artiști a cărui lucrare de licență sau disertație este expusă în secțiunea Pictură. Acesta va consta într-un spațiu de lucru, timp de un, în cadrul ArtHub, un nou proiect dedicat artei contemporane din București (B-dul Carol Nr. 61, et. 4).

claudia-damianbucur-medium

Diploma 2016 a expus la Palatul Ștribei, în perioada 21-30 octombrie peste 250 de lucrări de licență sau disertație, din peste 25 de discipline creative. Secțiunea Pictură a fost formată din 25 de proiecte, semnate de către absolvenții Universității Naționale de Arte din București.

Juriul care va selecta artistul din cadrul concursului susținut  de UniCredit Bank, este compus din Cosmin Năsui, membru fondator și curator PostModernism Museum, Ioana Ciocan, director Art Safari Bucharest, Mihai Pop, membru fondator și director Plan B, Suzana Vasilescu, art advisor și owner Suprainfinit Gallery, Anca Ungureanu, First VP, Identity and Communication Director UniCredit Bank România și Nona Șerbănescu de la ArtHub. Aceștia vor alege un tânăr absolvent din cadrul expoziției Diploma de anul acesta, care va avea posibilitatea să lucreze timp de un an, în propriul atelier de artă din cadrul ArtHub.

ART HUB este un spațiu multifuncțional oferit spre utilizare profesioniștilor din domeniul artei, managementului cultural și a industriilor creative, cu suprafețe destinate lucrului în comun și zone de lucru individuale. Evenimentele ART HUB propun publicului larg experiențe artistice inovatoare și complete, de la vizual la performance, ce țin de zona experimentului, debutului, schimbului cultural și nu numai.

 

The Institute  inițiază și organizează evenimente de 17 ani și aduce împreună antreprenorii, profesioniștii și publicul industriilor creative din România. Prin tot ceea ce face contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. Este fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine şi Noaptea Agenţiilor, organizator al Effie Awards România, Şcoala ADC*RO şi ADC*RO Awards.

institute.ro; facebook.com/Institute.ro

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un „one-stop-shop” pentru servicii financiare deservind mai mult de 650.000 de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.

 

 

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.