Un program de leadership pentru liceeni: ACADEMIA LUPTĂTORI PENTRU LIBERTATE

0

La data de 21 februarie 2015 începe Academia Luptători pentru Libertate, un program de leadership pentru tinerii din liceele bucureștene, lansat de Asociația eLiberare. Programul este gratuit și va avea loc în București în perioada februarie-noiembrie 2015, la sediul Asociației eLiberare din Strada Rasaritului, nr. 51, apt. 2, sector 6, București.

 FFA---Logo-Design

La acest program se pot înscrie elevii din clasele 9-11 de orice profil, din liceele bucureștene. Termenul limită pentru înscrieri este 13 februarie 2015. Numărul total de locuri disponibile este 25.

Academia constă în 10 sesiuni desfășurate pe durata a 10 luni. Sesiunile de formare precum și activitațile practice vor fi ținute în a treia sâmbătă din fiecare lună, în intervalul orar 11-16.

Sharable Graphic - 2

Obiectivul acestui program este de a echipa elevii de liceu cu aptitudini personale într-un mediu distractiv, creativ și interactiv pentru ca ei sa devină lideri în comunitățile lor și să-și folosească ideile pentru a implementa propriile proiecte comunitare. Proiectele pot fi în diverse domenii, în funcție de pasiunile și interesele elevilor, iar scopul lor comun este acela de a conștientiza societatea, prin diverse forme și canale, de problema traficului de persoane.

Pentru mai multe informații despre calendarul training-urilor, curriculum, obligații de participare și beneficii, consultați pagina: www.eliberare.com/academia

eLiberare este o organizație non-guvernamentală, stabilită în București în 2013 cu misiunea de a preveni traficul de persoane și exploatarea sexuală în România. Activitatea ONG-ului are în vedere patru direcții de intervenție în lupta antitrafic: creștere a conștientizării, trainiguri de prevenire, asistare în restaurare și dezvoltare de rețele.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează