Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un nou videoclip Deliric x Silent Strike curatoriat de One Night Gallery

0

Vineri s-a lansat noul videoclip Deliric X Silent Strike – Azi (feat. EM). Proiectul a fost curatoriat de One Night Gallery care a adus împreună o echipă creativă personalizată pentru un videoclip liric remarcabil.

Punte între artiști și public, One Night Gallery provoacă artiștii să folosească noi instrumente de storytelling digital, inclusiv în muzică. Contextul creat de One Night Gallery ce se extinde pe mai multe arii artistice crează acest tip de oportunități în care artiști complementari sunt aduși împreună pentru proiecte colaborative.

Ilustratoarea Alina Marinescu și studioul de animație Vână au lucrat împreună pentru a ilustra versurile melodiei de pe al doilea album Deliric X Silent Strike, lansat în cadrul concertului de sâmbătă de la Arenele Romane. “Azi” nu este singura colaborare pe care Deliric și Silent Strike o au împreună, iar noua piesă a ajuns în mai puțin de 3 zile la 272.476 vizualizări – videoclipul îl găsești aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.