Un nou pasaj in Bucuresti este pregatit de trafic in cateva zile!

0

Pasajul Pipera „promite” vești bune pentru șoferii din regiunea nordică a Bucureștiului.

Potrivit proiectului, pasajul va asigura după finalizare o circulaţie fluentă pe direcţia Şoseaua Pipera – strada Nicolae Caramfil. Inaugurarea oficială a lucrării de infrastructură se anunță în jurul datei de 15 ianuarie 2012.

Pasajul permiţe însă și libera circulaţie pe dedesubt legând Calea Floreasca și strada Avionului şi pe Bulevardul Barbu Văcărescu cu strada Alexandru Şerbănescu, scrie adevărul.ro.

Curios să vezi cum arată pasajul în prag de inaugurare? Vezi aici poze cu pasajul Pipera!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează