Un nou concept de bike center in Romania

0

Avem placerea sa va invitam la evenimentul de lansare a unei noi marci de biciclete pe piata din Romania, FELT Bicycles si sa descoperiti un nou concept de bike center in Romania.

Veti afla povestea Felt Bicycles chiar de la directorul regional pe Europa, Marc Schmiedke.  El ne va explica cum reuseste Felt sa produca printre cele mai bune biciclete din lume si sa aduca in Tour de France una dintre cele mai bune echipe de competitie la ora actuala.

Va asteptam asadar pe 1 Aprilie 2010, la ora 4.00 pm in noul magazin Mos Ion Roata, din Bucuresti, Soseaua Stefan cel Mare nr. 15, la evenimentul de lansare Felt Bicycles.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează