Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un Dineu regal de poveste organizat de Fundația Policlinici Sociale Regina Maria în beneficiul celor două Policlinici Sociale

0

Fundația Policlinici Sociale Regina Maria organizează cea de-a treia ediție a Galei Din Inimă pentru Viitor, pe 29 octombrie, la Muzeul Național de Artă Românească, Palatul Regal. Vom spune povestea Policlinicilor Sociale Regina Maria, în cadrul unui Dineu regal de poveste, cu sprijinul Administraţiei Prezidenţiale, cu ocazia împliniri a 140 de ani de la naşterea Reginei Maria, Regina care ne inspiră în toate proiectele noastre.

fundatia regina maria
Scopul evenimentului este unul caritabil, sumele strânse din cadrul Galei fiind direcționate către Policlinicile Sociale, asigurând astfel dezvoltarea și susținerea serviciilor medicale și sociale oferite beneficiarilor noștri.

Dr.Wargha Enayati, Președinte Fundația Policlinici Sociale Regina Maria: „A fost un an incredibil pentru Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria! Am reuşit împreună să deschidem cea de-a doua Policlinică Socială şi să fim astfel mai aproape de visul nostru de a veni în ajutorul persoanelor defavorizate social. Nu am fost însă singuri. Acest lucru a fost posibil datorită generozităţii tuturor celor care ne-au susținut. Cred că am reușit împreună cu echipa să arătăm că este sustenabil să menținem o Policlinică Socială cu servicii medicale gratuite. Aceasta a doua Policlinică Socială este, din nou un fel de pionerat, în care vrem să ajungem la cât mai mulți beneficiari. Ştim cât de mare este provocarea în perioada următoare pentru a susţine toate aceste servicii, însă ne bazăm in continuare pe sprijinul comunităţii.”

În Bucureşti prin intermediul primei Policlinici Sociale am transformat vieţile a peste 1.700 de pacienţi, 40 de cadre medicale voluntare au oferit peste 5.000 de consultaţii şi investigaţii mediciale gratuite anuale. De când am deschis cea de-a doua Policlinică Socială, din 27 mai 2015 am ajutat peste 500 de pacienți și am oferit peste 1.200 de consultații și investigații medicale.

Acest eveniment de strângere de fonduri este foarte important pentru noi şi sperăm să obţinem suportul mediului de business şi a societăţii civile în eforturile noastre de a oferi asistenţă medicală de calitate celor care au cea mai mare nevoie şi pentru care accesul la serviciile medicale nu ar trebui să fie un lux. Gazdele evenimentului vor fi doctorul Wargha Enayati și Melania Medeleanu. Ei vor avea alături invitați de marcă, precum reprezentanți ai Administrației Prezidențale, personalități publice și invitați surpriză: Loredana, The Colors, Andreea Esca, Grigore Leșe, Ozana Barabancea.

Ne bucurăm de încrederea și sprijinul oferit de: Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Groupama Asigurări, Fundația Vodafone România, Porsche România, WIPRO, Agricover, Banca Comercială Română, Banca Transilvania, KPMG, Pepsico, Pfizer, Raiffeisen Bank, Stoica și Asociații, Fundația Sensiblu, Bosch România, Garanti Bank, Genpact, FAN Courier, Kredyt Inkaso, Intermedicas – Second Opinion, Premier Clinic.
Oricine poate fi parte din acest proiect, fie printr-o donație (http://united.fundatiareginamaria.ro/), fie prin implicarea în programele noastre de voluntariat.
Mai multe detalii pe: www.fundatiapoliclinicisocialereginamaria.ro.

Despre Fundația Policlinici Sociale Regina Maria:

Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria oferă servicii medicale integrate pentru persoanele fără venit, fără asigurare medicală şi pentru persoanele cu venituri mici din Bucureşti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. De 5 ani oferim servicii medicale de calitate în mod necondiţionat şi şansa la o viaţă decentă celor mai puţin norocoşi decât noi, prin proiecte sustenabile şi durabile în domeniile sănătăţii şi educaţiei. În clădirea unei lumi mai bune credem că actul medical este o formă de a-ţi iubi semenii şi că activităţile pe care le facem pentru binele celorlalţi sunt importante, nu doar pentru cei care au nevoie, ci şi pentru fiecare dintre noi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.