Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un bucureștean își „donează” petrecerea de ziua lui pentru copiii cu dizabilitatii 

0

Tot ce îmi doresc de ziua mea e să pot oferi celor 700 de copii cu dizabilități care participă la Festivalul Integrării Conil – pe 17-18 martie  cartea noastră terapeutica si un mini-kit de armonie emotionala, scrie pe Facebook Dragos Iulian.

Asa ca hai pe 16 martie, începând cu ora 19:30 sa ne distram de ziua mea, unde cadoul reprezintă o donație la liberă alegere ce va fi folosită pentru a acoperi costurile kit-urilor de educație emoțională pe care le oferim.

Daca nu poti ajunge – ne poti dona in contul nr. RO28BTRLRONCRT0387774501 (cont in RON) deschis la Banca Transilvania, Asociatia Micile Emotii Mari, reprezentata prin Dragos Iulian Matei, in calitate de presedinte

Mai multe despre kitul oferit:

Rezultatele cartii cu copiii ne-au aratat că îi poate ajuta foarte mult în lucrul cu emoțiile, mai ales cu cele dificile pe care le experimentează aproape zilnicar cercetraile arata ca asta înseamnă pentru ei o șansă la o viață mai bună 🙂

In plus pregatim pentru ei si o animatie si o carte audio, dar si patru meditatii ghidate in format audio – care ii pot ajuta mult sa treaca prin momentele dificile si sa se simta mai bine in interior.

Totul bazat pe studii si stiinta, dar si pe practica psihologilor cu care lucram.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.