Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un angajat activ, un angajat fericit!

0

Unica Sport Romania organizează Ziua Porților Deschise cu tema

Un angajat activ, un angajat fericit!

Joi, 30 martie 2017, începând cu ora 18:00, va avea loc Ziua Porților Deschise cu tema „Un angajat activ, un angajat fericit!”

Afis eveniment HR

Evenimentul va fi organizat de Unica Sport Romania și Romartizanat, în parteneriat cu Ministerul Turismului și va avea loc în sala Unica Sport Romania, strada Gara Herastrau nr. 4D, cladirea de birouri „C”, parter, sector 2, Bucuresti (in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu).

Programul evenimentului va cuprinde prezentari sustinute de manageri de HR si se va incheia cu o prezentare de ii realizată de Romartizanat, o degustare de vinuri și o tombolă cu produse oferite de partenerii evenimentului.

La eveniment sunt invitati sa participe manageri, directori de resurse umane, specialisti de HR si comunicare interna, alaturi de jurnalisti.

”Un angajat activ, este un angajat fericit! Aceasta este convingerea mea și tema evenimentului nostru iar cei optsprezece ani de activitate în acest domeniu mi-au demonstrat că nu mă înșel. Se știe că activitatea fizică generează endorfine de aceea atunci cand consumi energie la sala te intorci acasă ori la birou cu poftă de muncă și cu poftă de viață. Unica Sport înseamnă pentru mine mai mult decât o afacere de succes, este un angajament social faţă de semenii mei. Iar compania noastră, sper, reprezintă un exemplu valoros pentru o societate în căutare şi în continuă schimbare”, a declarat dr. Galina Tomaș, fondator și director Unica Sport.

Evenimentul este susținut de: Academia Cațavencu, Business24, Business Woman, Cariere, Centrul de Presă, Crama Oprisor, Dacic Cool, Diferențe și esențe, Fashion8, Femeia Modernă, Himalaya Herbal Healthcare, Kiwi Finance, Manager Express, Mio Bio, Mujer, România liberă, Tratamente naturiste, Viwa Vitaminwater.

Despre Unica Sport

Unica Sport este un studio profesionist de fitness pentru femei, deschis în Republica Moldova în 1998, dezvoltand de-a lungul activitatii sale 18 sali de sport săli de sport, dintre care una în București, lansata in Septembrie, 2016.

Prețul abonamentelor de grup la Unica Sport România incepe de la 150 lei/ lună și cuprinde:  intrări nelimitate la antrenamentele de grup, acces la vestiare, dușuri cu apă caldă, uscătoare de păr, accesorii sportive etc. Suplimentar, abonații pot opta pentru ședințe cu nutriționistul companiei Unica Sport, crearea unui regim alimentar personalizat pentru fiecare abonat, ședințe private de fitness, masaj, yoga.

In cei 18 ani de activitate ai grupului, 70.000 de cliente au fost ajutate să devină mai sănătoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporală și slăbit sănătos. În sălile Unica Sport au fost date jos peste 700.000 kg. Metodele de slăbire Unica Sport se bazează pe rezultate pe termen lung și conservarea tinereții corpului femeii datorita metodei propii patentate de efort fizic dozat si nutritie personalizata.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.