Ultimele zile in care te poti inscrie la Dev Talks

0

Ultimele zile in care te poti inscrie la Dev Talks.

Portalul de cariera Hipo.ro ofera 100 de invitatii gratuite!

Dev Talks este un proiect dedicat profesionistilor si a celor pasionati de domeniul IT. Scopul Dev Talks este de a aduce fata in fata 350 de developeri & profesionisti IT si, in acelasi timp, de a prezenta ultimele tendinte din zonele web, online, cloud computing si big data. Evenimentul va avea loc saptamana viitoare, pe 11 iunie, la Radisson Blu, iar cei care doresc sa se inscrie pot accesa site-ul http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/devtalks

In cadrul evenimentului, participantii vor avea posibilitatea sa discute cu reprezentatii IBM, Luxoft, Oracle, Autodesk, Star Storage, MavenHut, XL Team, IMWorld, Brainspotting, pot testa tehnologiile 3D printing Enevo Group, augmented reality, Google Glasses, suprafete multi-touch Inovi si vor avea o zona de networking unde pot genera discutii valoroase cu persoane din acelasi domeniu.

“Google Glasses prezinta, in acest moment, un caracter de intruziune foarte ridicat in viata de zi cu zi. La inceput oamenii sunt curiosi, insa dupa ce realizeaza faptul ca le poate fi lezata viata privata, devin refractari. Personal, consider ca trebuie definite norme sociale si reguli foarte clare. De exemplu, sa ii ridici la 30%, exact cum ai proceda  cu ochelarii de soare, când vrei ca cineva sa iti vada ochii. Acest gest ofera incredere interlocutorului si ajuta la dezvoltarea unor conversatii deschise” – Dan Romescu, President of Augmented Citizen Foundation, Founder DroidCon.

Agenda evenimentului este alcatuita din 4 sesiuni, fiecare fiind dedicata uneia dintre zonele: Web, Mobile, Cloud Computing si Big Data. Cateva dintre subiectele abordate in cadrul sesiunilor din acest an sunt:

„The Web is Dead. Long live the Web!”;

„One bug per month”;

„Big Data, now or never”;

„Cloud API”;

„Yes, you need Agile architecture”;

„Mobile Wars:iOS, Android & Windows”

img_devtalks 2014

In calitate de partener al evenimentului, Hipo.ro ofera 100 de invitatii gratuite la DevTalks.  Cei care vor sa participe se pot inscrie pe www.hipo.ro, la sectiunea dedicata proiectului pana marti, 10 iunie.

“Am acceptat invitatia din cadrul Dev Talks pentru ca am convingerea ca prezentarea pe care o voi sustine va oferi o perspectiva importanta si putin diferita asupra domeniului. Va fi o trecere in revista a tehnicilor noi de agile adoptate de-a lungul anilor si cum le-am modificat pentru a se potrivi perfect echipei noastre si a proiectului de stocare a datelor la Syneto. Prezentarea se va concentra si pe lucrurile pe care le invatam si calitatea pe care o obtinem in urma acestor actiuni” – Patkos Csaba, Agile Software Developer, Syneto.

“Particip la Dev Talks 2014 pentru faptul ca este o conferinta cu si despre developeri in care exista posibilitatea sa intalnesc oameni interesati de aceleasi domenii ca si mine: mobile, HTML5, mobile games, start-ups. Developerii sunt niste oameni axati pe notiuni concrete, nu m-ar fi interesat daca ar fi fost o conferinta despre discutii si trenduri” – Serban Ghita, Senior Software Developer, Avangate.

Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate pe www.devtalks.ro sau in sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

Partenerii media care sustin proiectul Dev Talks sunt: T&T Tehnica si Tehnologie, 9AM, ARIES, TechCafe, RegieLive, ComputerWorld, Agora, Doing Business, Catalog Cursuri, HIT, PC World, IT Channel, PlayTech.ro, Zelist Monitor, Cariere, Business Review, HotNews, Today Software Magazine, Soft Lead, Business24, Ziare.com, Comunicate de presa.ro, TechCover, Eurocloud si Dev Academy.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.