Ultimele zile in care mai poti achizitiona bilete Early Bird pentru DevTalks!

0

DevTalks, evenimentul de referinta pentru comunitatea IT din Romania, revine primavara aceasta pe 17 mai, in Cluj, si pe 8 iunie, in Bucuresti. Incepand cu data de 31 martie, pentru DevTalks Cluj, respectiv 11 aprilie, pentru DevTalks Bucuresti, pretul biletelor se va dubla pentru fiecare dintre cele patru categorii de pachete disponibile anul acesta.

devtalks_early

Prin intermediul celor patru scene, DevTalks se adreseaza persoanelor care doresc sa fie la curent cu ultimele tendinte din domeniul IT si sa afle mai multe despre evolutia celor mai dorite tehnologii din zonele Big Data & Cloud, Web & Mobile, DevOps, Internet of Things sau Inteligenta Artificial. Noutatea acestei editii este reprezentata de workshop-urile si mini-conferintele care vor aborda specific teme precum Project Management, Java sau Ruby.

Si anul acesta DevTalks va aduce impreuna peste 40 de speakeri locali si internationali printre care se afla si Douglas Crockford, parintele fondator JSON si Senior JavaScript Architect la PayPal, Phil Nash, Developer Evangelist la Twilio, Philippe Charrièr, Solution Architect la GitHub,  cat si multi alti profesionisti din domeniul IT.

Mai multe noutati si detalii despre eveniment  pot fi accesate de site-ul DevTalks.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.