Ultimele zile de înscrieri pentru o primăvară internațională în Bucureşti!

0

Ultimele zile de înscrieri pentru o primăvară internațională în Bucureşti! 

Ești elev în clasa a IX-a sau a X-a? Vrei să înveți altfel decât o faci la școală și să te descoperi pe tine în același timp? Vrei să îți faci prieteni din diferitele țări ale lumii, din Mexic, Japonia, India, Franța sau Brazilia? Dacă răspunsul tău este Da, atunci participă în perioada 3 februarie – 13 martie la proiectul GROW!

 grow sigla 2013

Ce este GROW?

Cel mai popular proiect de educație non- formală, organizat de Școala de Valori în

parteneriat cu AIESEC care se desfășoară pe parcursul celor 4 ani de liceucu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conținut educațional complementar activității lor școlare.

De ce  GROW e diferit?

  • Internaționalismul – programul este susținut în limba engleză de studenți internaționali veniți în România prin organizația AIESEC
  • Abordarea pe termen lung
  • Conținutul educațional îmbunătățit continuu
  • Acoperirea națională – proiectul se desfășoară în cele mai mari 14 orașe din România (București, Brasov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Arad).

GROW Bucureşti va găzdui studenţi din ţări precum: Brazilia, China, Vietnam, Camerun şi Estonia.

Ce voi învăța în GROW?

Timp de 6 săptămâni sub forma a 10 ateliere de lucru liceenii vor explora teme precum abilități de comunicare, alimentație sănătoasă, ecologie, autocunoașterevor învăța cum să dea feeddback constructiv, să lucreze în echipă, cum să înfrunte potențiale situații de discriminare și ce înseamnă cetățenia europeană.

Aceste sesiuni sunt construite pentru a răspune nevoilor specifice acestei grupe de vârstă și pentru a-i ajuta pe liceeni să își dezvolte aptitudini utile indiferent de calea aleasă după finalizarea studiilor și o atitudine care îi va sprijini în atingerea obiectivelor personale.

Cum ma pot înscrie la GROW?

Completând până la data de 23 ianuarie 2013 formularul de aplicare disponibil pe site-ul proiectului la adresa www.growedu.ro/apply. Ne gasiți și pe Facebook la www.facebook.com/growedu.ro

Ceremonia de deschidere, a programului GROW, va avea loc pe 5 februarie, unde se aşteaptă un număr de peste 200 de participanţi din 20 de licee din Bucureşti.

Până acum, în program, au participat 5699 de elevi din 180 de licee, pregătiți de 246 studenți internaționali.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

GROW se bucură de sprijinul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, BRD– Groupe Société Générale, Parlamentul European, Kruk Internațional, Decathlon, HP și Zentiva.

Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.  Mai multe informații despre proiectele Școlii de Valori găsiți pe site-ul oficial al organizației www.scoaladevalori.ro .

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, reunind 40 000 de membri din peste 110 de țări și teritorii. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii și explorării potențialului de lideri al tinerilor în vederea transformării acestora în agenți de schimbare ai lumii de mâine. Mai multe informații despre organizația AIESEC și proiectele derulate în prezent în România găsiți pe site-ul www.aiesec.ro .

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează