Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultimele zile de înscriere la Greenfield DUO Challenge

0

Dacă weekend-ul acesta e ocupat de câteva ploi, in următorul, unica evadare este în Pădurea Băneasa, la Greenfield DUO Challenge, un parteneriat GreenfieldBăneasa Race și RoadGrandTour.

Formatul DUO include o probă de alergare și una de bicicletă, individual, în ștafetă sau, bineînțeles, ambele.

În kit, într-o vară toridă te așteaptă, ei bine, niște super-încălzitoare pentru mâini. Ai să râzi, la început, dar dacă îți spunem că protejează și de soare și de țânțari și că, în toamnă, te vei mândri precum furnicuța că ai fost din vreme la concurs, vei vedea lucrurile altfel!

Image

Atenție, înscrierile se închid miercuri, 26 iunie.

Toate detaliile sunt disponibile aici, pe pagina cursei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.