Ultimele zile de inscriere in Young Professionals Academy!

0

9 octombrie 2011 este data limita de trimitere a formularelor candidatura pentru Young Professionals Academy editia a III-a, iar pe 17 octombrie 2011 se da startul programului.

Young Professionals Academy este primul program integrat de dezvoltare personala din Romania, constand atat in workshop-uri de dezvoltare personala, cat si intr-o parte aplicativa de dezvoltare a abilitatilor de tip soft.

In cadrul programului trainerii vor aplica metode si proceduri menite a extinde aria de confort, iar speakerii motivationali si invitatii vor constientiza aspiratia la succes a participantilor.

Prin implementarea proiectului social, participantii vor dobandi competente profesionale practice in unul din domeniile marketing, PR, project management, vanzari, web media & design.

Pentru mai multe detalii si inscriere, acceseaza pagina proiectului: www.youngprofessionals.ro/ypa sau pagina de Facebook.

Daca ai intrebari, trimite-ne un email la office@youngprofessionals.ro

Succes!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează