Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultimele locuri la Royal Academy of Dramatic Art

0

Ultima sansa de inscriere, ultimele locuri la Royal Academy of Dramatic Art, cursuri pentru profesionistii de business din Romania

Pe 22 aprilie va avea loc la Bucuresti, unul dintre cele mai cautate cursuri realizate de Royal Academy of Dramatic Art (https://www.rada.ac.uk/), Personal Impact – din cele 12 sesiuni anuale realizate in Londra, toate locurile sunt epuizate la scurt timp dupa anuntarea evenimentelor.

 unnamed

Cursul din 22 aprilie va fi sustinut de Leandra Ashton, actor, regizor, dramaturg si trainer, prezenta pe marile scene ale lumii, cat si pe Broadway. Actori premiati cu OSCAR si comunicatori recunoscuti precum Sir Anthony Hopkins sau jurnalistul Richard Quest de la CNN sunt doar cateva exemple de absolventi ai cursurilor academiei britanice de arta teatrala.

Unul dintre avantajele participarii la acest curs in Romania este tariful preferential  de 450 euro/persoana, participarea in Londra la acelasi curs ajungand la 650 de lire/persoana, cat si experienta accelerata de invatare datorata unui grup de maximum 12 participanti.

Locurile se pot rezerva printr-un e-mail la adresa adina.ghita@leaders.ro sau prin completarea formularului de inregistrare: http://www.leaders.ro/programe/rada/

Royal Academy of Dramatic Art este lider in domeniul programelor de comunicare care utilizeaza arta teatrala in pregatirea profesionistilor de business, printre clienti numarandu-se companii precum: Barclays, KPMG, Societe Generale, PricewaterhouseCoopers, Virgin, Sony, Sodexo, Ernst & Young.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.