Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultimele înscrieri la evenimentul premium de eCommerce TeCOMM București

0

Peste 200 de experți în comerțul electronic din România și străinătate își dau întâlnire între 26-27 aprilie la Radisson Blu Hotel***** din București pentru a discuta în cadrul evenimentului TeCOMM eCommerce Conference&Expo insighturi despre cum să vinzi în online, care sunt tendințele la nivel internațional sau modalitățile de extindere a magazinelor online.

Afis TeCOMM Bucuresti

Cei peste 25 de speakeri care au confirmat prezența la TeCOMM, lideri în industria de eCommerce, oferă informații utile din propria experiență și modul în care au ajuns să aibă succes în acest domeniu. Agenda evenimentului cuprinde, între 26 și 27 aprilie, subiecte și teme precum eficientizarea afacerii, vânzările online, înțelegerea comportamentului clienților, ultimele tendințe din SEO sau marketing în cadrul tematicii Sell them your story!.

De ce să participi?

Printrele avantajele participării la conferință se numără o mai bună înțelegere a domeniului în care activează noile business-uri, soluții pentru problemele existente din industria comerțului electronic sau networking-ul cu profesioniștii din domeniu. Cei prezenți vor afla în acest fel idei noi, dezbate trenduri și realiza noi contacte”, a declarat Bogdan Ciocian, Managing Partner Libero Events, agenția care organizează cea de-a 10-a ediție la nivel național al evenimentului premium de eCommerce, TeCOMM.

Comerțul electronic, încurajat la TeCOMM

TeCOMM susține potențialul de creștere al industriei comerțului electronic. Evenimentul oferă proprietarilor de magazine online posibilitatea de a se integra într-un mediu de afaceri aflat în plină dezvoltare. Cei care dețin un start-up în eCommerce au parte de o ofertă specială, disponibilă pe site-ul oficial al evenimentului.

Secțiunea specială dedicată exclusiv managerilor de magazine online cu potențial de extindere la nivel internațional sau care caută să se extindă pe piețe noi este Cross-Border Forum din 26 aprilie. În cadrul forumului vor fi analizate mecanismele pieței la nivel global împreună cu lideri recunoscuți la nivel internațional. Jesse Weltevreden (Research Director Ecommerce Foundation), Dan Mazilu (CEO, Mediatel Group), Mugur Cosmin Frunzetti (Founder and CMO, Retargeting.Biz), Daphale Dinesh (Head of Cash Mgmt. Product and Sales Citi Commercial Bank) sau Florin Filote (Marketplace Director, Emag) vor aborda teme precum: tendințele în eCommerce, legislație, logistică sau comunicarea către piețele externe.

Subiecte de interes pentru industria de eCommerce, în 26-27 aprilie

În prima zi a evenimentului, vor avea loc în săli paralele workshopuri susținute de liderii Ovidiu Joița (CEO, iAgency.ro), Sebastian Kucharek (Head of Treasury and Trade Solutions Central and Eastern Europe, Citi), Eugen Potlog (UX Lead & Product Manager, Conversion Marketing), Attila Birtha (Founder, Proclick) sau Sergiu Neguț (Associate Dean, Maastricht School of Management).

Lor li se alătură, în cea de-a doua zi a evenimentului, în secțiunea de dezbateri: Doina Vîlceanu (Chief Marketing Officer, Business Development Manager, ContentSpeed), Mihai Pătrașcu (Founder & CEO, evoMAG), Antonio Eram (CEO & Founder, NETOPIA), Florinel Chiș (Executive Director, ARMO), Ivan Vrhel (Head of Commercial Bank Citi România), Claudiu Fărcaș (Profitshare Affiliate Platform Manager, Conversion), Victor Tighinean (General Manager for Romania, Hungary, Slovenia, Croatia, Serbia, ECCO Shoes) sau Jakub Minks (Regional Director Central&Eastern Europe, Exponea).

Doina Vîlceanu are o experienţă de peste un deceniu în mediul online internaţional. Ea coordonează departamentul de marketing şi vânzări al companiei ContentSpeed, lider de piaţă în implementarea soluţiilor software pentru eCommerce customizate.  Platforma de comerţ electronic ContentSpeed este implementată de peste 600 de magazine online şi 35 de portaluri B2B. Printre brandurile din portofoliul companiei se numară:  SEPHORA, Diverta, Chicco, Flormar, ProfiHair Shop, Betty Ice, Remedium Farm, Producton Group, QuickMobile sau Vitacom Electronics.

Ultima săptămână de înscrieri la TeCOMM

Speakeri internaționali din țări precum Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Suedia, Cehia sau Belgia vor susține prezentări în 27 aprilie. Richard Prenderville (CMO & Founder, Peloton Digital Marketing Group), Mike Bainbridge (Chief Digital Technologist, Rackspace), Nick Lansley (Innovation Insider, Nick Lansley’s Innovation Lab), Carlo Terreni (Netcomm Suisse, General Director), Sven Bally (Founder & Senior Consultant, XETA) sau Kunle Campbell (Advisor & Ecommerce Growth Consultant, 2X eCommerce) sunt liderii din online care au confirmat prezența la eveniment. Înscrierile continuă până în 23 aprilie pe www.bucharest.tecomm.ro/register.

Companiile care înțeleg aportul pe care conferința de eCommerce îl are în dezvoltarea mediului de business online şi care susţin evenimentul sunt:

Powered by: Emag Marketplace

Parteneri: Citi, Exponea, ASUS, Iagency, Mediatel Group, Retargeting.biz, Hostvision, Proclick, ContentSpeed, DWF, Profitshare, Muehle, Mihai Șoșa, Edenred

Recommended Payment Processor: Netopia mobilPay

Susţinut de: Mready, MxHost, Conectoo, Mobila Dalin

Official Car: Midocar

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TeCommRO/?ref=bookmarks

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.