Ultimele două săptămâni pentru înscrierile timpurii (reducere de 20%) la TEDxBucharest 2012

0

TEDxBucharest 2012 aintrat pe ultima sută de metri cu înregistrările timpurii. Înscrie-te la evenimentul din 16 Noiembrie acum şi vei avea parte de o reducere de 20%.

Anul acesta, TEDxBucharest – „Driven by meaning” te invită să explorezi motivaţia din spatele acţiunilor tale. Am pregătit un panel de 20 de speakeri excepţionali din domenii precum medicină, antreprenoriat, energie, artă, tehnologie și design care ne vor expune ideile lor revoluţionare şi felul în care acestea îi inspiră şi motivează la locul de muncă şi în viaţa de zi cu zi.

Intră în comunitatea TEDx şi trăieşte experienţa acestei conferinţe. Discursuri inspiraţionale şi networking cu peste 1000 de participanţi, lideri ai comunității locale, activiști și influențatori din mediul de afaceri și din societatea civilă, oameni de artă și cultură.

Înscrie-te până la data de 15 Septembrie şi vei beneficia de o reducere de 20% din preţul biletului.

Despre TED şi TEDxBucharest

Despre TEDxBucharest

În spiritul “idei care merită împărtășite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care să împărtășească o experiență tip TED. Conferinta principala TEDxBucharest  a acestui an va avea loc pe 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori ale caror discursuri vor fi disponibile in format video pe www.tedxbucharest.ro.

Despre TED

TED este o organizație non profit devotată ideilor care merită împărtășite. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual  invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numără și Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează